Το σεξ για τους άντρες τελικά δεν είναι τόσο απλό: 10 αλήθειες που δεν σου έχουν πει ποτέ!

couple-love

Συνηθίζουμε να λέμε ότι οι άντρες δεν είναι εγκεφαλικοί στο κρεβάτι, πως αν δουν μια γυναίκα γυμνή αμέσως θα ερεθιστούν και πως αν τους κάνεις κάποια συγκεκριμένα πράγματα σίγουρα θα τρελαθούν! Όταν βλέπεις τέτοιες ‘απλές’ αντρικές συμπεριφορές είναι συνήθως ένας ρόλος που παίζουν για να μην καταλάβεις ότι είναι πιο συναισθηματικοί και πιο περίπλοκοι από ότι θέλουν να δείχνουν.

Στην πραγματικότητα αν μπορούσαν να σου ανοιχτούν και να σου πουν τους βαθύτερους προβληματισμούς τους κάθε φορά που βρίσκονται στο κρεβάτι μαζί σου, μάλλον θα άκουγες μία από τις παρακάτω αλήθειες:

1. Θέλουν να τους κάνεις κοπλιμέντα: Δεν είσαι η μόνη που θέλει να νιώθει όμορφη, έχει ανάγκη κι εκείνος να αισθανθεί σέξι και πως ό,τι κάνει σου αρέσει. Μην ξεχνάς πως κάθε φορά που γδύνονται μπροστά σου νιώθουν κι αυτοί ότι περνούν από τεστ, οπότε φρόντισε να του δώσεις 10 με τόνο για να τονώσεις την αυτοπεποίθησή του.

2. Φοβούνται την οικειότητα! Όχι επειδή δεν θέλουν να δεσμευτούν αλλά επειδή δεν έχουν μάθει να εκφράζονται τόσο όσο οι γυναίκες και δεν θέλουν να δείξουν ότι κατά βάθος θέλουν να αισθανθούν οικεία μαζί σου.

3. Κάνουν σεξ μόνο για το σεξ. Αντίθετα με σένα θέλουν να απολαύσουν ένα ωμό, πρόστυχο σεξ χωρίς γλύκες και συναισθηματισμούς και θέλουν να το κάνουν μαζί σου… και να σου αρέσει!

4. Δεν θέλουν να εστιάζεις μόνο εκεί! Οι περισσότερες γυναίκες έχουν εντοπίσει μία ερωτογενή ζώνη πάνω τους και εστιάζουν μόνο εκεί στα προκαταρκτικά. Μήπως να ψάξεις και για άλλες;

5. Θέλουν να μοιραστούν τις φαντασιώσεις τους! Κάνε κι εσύ το ίδιο και προσπαθήστε να κάνετε role playing ή να πραγματοποιήσετε τις πιο ασφαλείς από αυτές!

6. Θέλουν να τους μιλάς βρώμικα. Όχι απαραίτητα να αρχίσεις να λες ό,τι πιο πρόστυχο έχεις ακούσει. Απλά πες του πόσο σου αρέσει και τι θέλεις να σου κάνει…Αρκεί!

7. Θέλουν ειλικρίνεια. Ναι, και στο σεξ! Μία σχέση που βασίζεται στην ειλικρίνεια για όλα όσα σας απασχολούν ακόμα και για τη συχνότητα ή την ποιότητα του σεξ, μόνο ιδανική θα μπορούσε να είναι.

8. Θέλουν να πειραματιστούν. Με ερωτικά παιχνίδια, με μια καινούρια στάση. Συνήθως βαριούνται ή δεν το προτείνουν αλλά κατά βάθος θέλουν να πάρεις την πρωτοβουλία εσύ για να βάλεις κάτι καινούριο στο κρεβάτι σας.

9. Δεν νιώθουν τύψεις για τις ταινίες πορνό που βλέπουν. Δεν αισθάνονται ανώμαλοι και το θεωρούν πολύ φυσιολογικό. Μάλιστα αν το συζητήσεις ήρεμα θα συνειδητοποιήσεις ότι έχουν και πολύ καλή επιχειρηματολογία.

10. Θέλουν συνέχεια να κάνουν σεξ. Όχι επειδή το σκέφτονται συνέχεια ή επειδή έχουν μανία με το σεξ, απλά το βλέπουν σαν κάτι που θα τους φτιάξει την ημέρα, θα τους χαλαρώσει και θα τους αναζωογονήσει!