Το προξενιό της Μενεγάκη στη Ναταλία Γερμανού..!

Μενεγάκη + Γερμανού

Καλεσμένη της Ελένης Μενεγάκη ήταν σήμερα η Ναταλία Γερμανού και μέσα στην οικειότητα που μοιράζονται οι δυο παρουσιάστριες από τα χρόνια της γνωριμίας τους, η Ελένη δεν δίστασε να κάνει προξενιό στη Ναταλία …τον σεφ της εκπομπής, Γιώργο Παπακώστα!

Βεβαίως, όλα ξεκίνησαν με αφορμή τη γνωριμία που έχουν ήδη Γερμανού και Παπακώστας, κι εκείνος μπήκε στο πλατό για να τη χαιρετήσει και καθώς πήγε να φύγει, η Ελένη έσπευσε να παροτρύνει το συνεργάτη της να κάτσει να τα πουν λίγο όλοι μαζί!

«Γνωριστήκαμε σ’ ένα τραπέζι, μας είχε καλέσει ένας κοινός μας φίλος, πριν από κανένα χρόνο…» είπε η παρουσιάστρια του «Επιτέλους Σαββατοκύριακο» και μετά η Ελένη σχολίασε: «Έχετε το ίδιο ζώδιο, μήπως έχετε κάτι άλλο κοινό;»  ..και κάπως έτσι Ναταλία και Τζορτζ βρέθηκαν να έχουν κι άλλα κοινά προκαλώντας την αντίδραση της Μενεγάκη: «Κάτσε, κάτσε, αφού βρήκαμε και κανά δυο – τρία κοινά, να μην το χάσουμε…». Και η Γερμανού της απαντά: «Το έχεις ξανακάνει αυτό πριν από χρόνια…» και ξέσπασαν σε γέλια αφού θυμήθηκαν ...κάποιο παλαιότερο προξενιό!

Δες τι έγινε στη συνέχεια, κι αφού τελικά ο Τζορτζ Παπακώστα πήρε θέση δίπλα στη Ναταλία Γερμανού, μετά την επιμονή της Μενεγάκη: