Το πιο εύκολο κόλπο για τέλεια γραμμή eyeliner


Ένα trick που θα θέλαμε να γνωρίζαμε νωρίτερα

Όλες γνωρίζουμε πόσο δύσκολο είναι να πετύχουμε το τέλειο cat eye και την τέλεια γραμμή eyeliner. Είτε επειδή προσπαθούμε να κάνουμε τέλειες και φυσικά ίδιες τις γραμμές στα μάτια μας είτε επειδή το eyeliner μας μπορεί να «τρέξει» χαλώντας το υπέροχο αποτέλεσμα που νομίζαμε ότι καταφέραμε να πετύχουμε.

Την επόμενη φορά που θα θέλεις να πετύχεις μία αψεγάδιαστη cat eye γραμμή στα μάτια σου με το eyeliner σου ακολούθησε αυτό το κόλπο: Πέρασε την αρχική γραμμή πρώτα με μολύβι ματιών και έπειτα με το eyeliner σου.

Με αυτό το trick αρχικά έχεις περισσότερες «ευκαιρίες» για την τέλεια γραμμή καθώς μπορείς να σβήσεις τα μικρά λάθη χωρίς να την χαλάσεις όλη ενώ σε βοηθάει στο να κρατήσεις το χέρι σου σταθερό συγκριτικά με το πινελάκι του υγρού eyeliner.

Σε κάτι ακόμα που σε βοηθάει αυτό το κόλπο είναι για να αποφύγεις  να μουντζουρωθείς ή να τρέξει το υγρό eyeliner σου και να χαλάσει μεγάλο μέρος του μακιγιάζ σου αλλά και την τέλεια γραμμή την οποία έφτιαξες με κόπο! Αυτό συμβαίνει καθώς το eyeliner δεν γλιστράει τόσο επάνω στο μολύβι όσο στο δέρμα του πάνω βλεφάρου, αυξάνοντας τις πιθανότητες το cat eye look σου να μπορεί να ανταγωνιστεί αυτό της Adele!

 

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις όλα τα νέα μας