Το ξέσπασμα της Βίκυς Καγιά για τη διεθνή της καριέρα: «Ας λέει ο καθένας ό,τι θέλει..!»

Kaya

Η κριτής του GNTM απαντά στα σχόλια για τη διεθνή της καριέρα 

Στη Σάσα Σταμάτη και την εκπομπή της “Oh La La” μίλησε η Βίκυ Καγιά και αναφέρθηκε στα δύσκολα χρόνια του modeling, ενώ απάντησε και σε όσους έχουν αμφισβητήσει τη διεθνή της καριέρα.

Στη ερώτηση της Σάσας για αν θα επέτρεπε στην κόρη της, Μπιάνκα, να ακολουθήσει καριέρα στο modeling μεγαλώνοντας, η Καγιά απάντησε ότι η ίδια δεν θα είχα πρόβλημα, έχει όμως ο σύζυγος, Ηλίας Κρασσάς, που δεν θέλει η κόρη του να περάσει δύσκολα. Κι εκεί η Καγιά περιέγραψε στη δημοσιογράφο τα όσο έχει ζήσει εκείνη:

«Μου κάνεις πλάκα; Θες να σου θυμίσω; Δεν με ξέρεις από τότε; Δεν θυμάσαι πόσο δύσκολα ξεκίνησα την καριέρα μου; Με πόσο δύσκολη μάνατζερ; Με πόσο σκληρή πραγματικότητα στα 90s που ήταν όλα πάρα πολύ δύσκολα; Πόσο στομάχι σκληρό, πόσο βρίσιμο, πόση ταλαιπωρία; Δεν έδινα σημασία. Βέβαια και έκλαιγα. Τι είμαι για να μην κλαίω; Από ατσάλι φτιαγμένη; Έτσι είναι η ζωή. Τα πάντα έχω ακούσει εγώ. Δεν μπορώ να σου δώσω παραδείγματα στην τηλεόραση. Δεν είναι θέμα ατέλειας. Είναι θέμα του πώς θα ξυπνήσει ο στυλίστας, ο σχεδιαστής, ποια είναι η μόδα, τι τους έχει πιάσει. Αυτός ο χώρος είναι λίγο περίεργος»

Βίκυ Καγιά στην πασαρέλα του Vassilis Zoulias: Η αυθόρμητη στιγμή που βγήκε η κόρη της στην πασαρέλα

Η κριτής του GNTM ομως σχολίασε και όσους αμφισβητούν τη διεθνή της καριέρα:

«Δεν μπορώ να κάθομαι να συζητάω αν έχω κάνει ή όχι διεθνή καριέρα. Ας λέει ο καθένας ό,τι θέλει. Τι να κάνουμε; Τότε εμείς στα backstage διαβάζαμε βιβλία και πλέκαμε κασκόλ, δεν είχαμε social media και δεν κάναμε selfies. Τι να κάνουμε; Αυτή ήταν η ζωή»

Δείτε όλα όσα είπε η Βίκυ Καγιά στη Σάσα Σταμάτη: