Το νέο trend στα τατουάζ εμπνέεται από τη Meghan Markle


Το περίεργο τατουάζ που κάνουν για να μοιάσουν στη Meghan Markle

Το πρόσωπο της Meghan Markle δεν θα ήταν «ολοκληρωμένο» χωρίς τις χαρακτηριστικές φακίδες της. Ακόμα και πριν γίνει γνωστή ως η αρραβωνιαστικιά του πρίγκιπα Harry (και πλέον σύζυγος και δούκισσα του Sussex), η 36χρονη πρώην ηθοποιός, είχε μιλήσει ανοιχτά για τα «σημάδια» της φυσικής ομορφιάς της για τα οποία είναι περήφανη, καθώς και την απογοήτευση της όταν σε φωτογραφίσεις της σε περιοδικά έχουν αφαιρεθεί μέσω photoshop. Άλλο ένα δείγμα της Meghan «φρενίτιδας» είναι το ότι μετά το βασιλικό γάμο ένα μεγάλο μέρος ανθρώπων κατευθύνονται σε tattoo artists ζητώντας παρόμοιες φακίδες με της δούκισσας!

Σύμφωνα με την cosmetic tattoo artist, Gabrielle Rainbow, το μαγαζί της στην Ατλάντα, έχει πλημμυρίσει από γυναίκες που ζητούν τις φακίδες της Meghan μετά το βασιλικό γάμο. Σύμφωνα με συνέντευξη της στο New Beauty, η Rainbow δήλωσε πως πλήθος κόσμου ζητάνε ημιμόνιμα τατουάζ στο πρόσωπο τους τα οποία θα δίνουν ένα φυσικό αποτέλεσμα φακίδων.

Το ημιμόνιμο τατουάζ που κάνει η tattoo artist γίνεται με μικρά τσιμπήματα στο πρόσωπο τα οποία με τον καιρό «ξεθωριάζουν» δίνοντας έτσι μία πιο φυσική όψη στο τεχνητό αποτέλεσμα. Η διαδικασία παίρνει περίπου μία ώρα να ολοκληρωθεί, κοστίζει 250 δολάρια και κρατάει από 1 έως 3 χρόνια.

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις όλα τα νέα μας