Το μπικίνι που θα φορεθεί πολύ αυτό το καλοκαίρι είναι κάτι που δεν έχεις ξαναδεί!

Μπικίνι + Τάση

Ένα πολύ ιδιαίτερο κομμάτι, που όμως έχει κατακλύσει το Instagram

Οι τάσεις στα μαγιό έρχονται και φεύγουν κάθε καλοκαίρι, ενώ την ίδια στιγμή ορισμένα κομμάτια γίνονται εξαιρετικά δημοφιλή. Έχουμε, λοιπόν, ήδη δοκιμάσει τα μαγιό με «κοψίματα», τα high waisted και φέτος περιμένουμε να βάλουμε στη συλλογή με τα μαγιό μας τα string bikiki (με λεπτά κορδόνια), που είναι η απόλυτη τάση!

Η Αμαλία Κωστοπούλου φόρεσε το bikini που θα είναι το απόλυτο must του καλοκαιριού!

Ωστόσο, στο εξωτερικό έχει κάνει την εμφάνισή του ένα μπικίνι (top) πολύ διαφορετικό από όσα γνωρίζουμε ως τώρα! Ο λόγος για το Vino Top της αυστραλέζικης εταιρείας Bamba.

Το συγκεκριμένο swimwear label αντλεί έμπνευση από τα 80s για τη δημιουργία του bikini top που ξεχωρίζει για το V στη μπανέλα του, που εξασφαλίζει καλύτερη στήριξη στο στήθος, αλλά του δίνει και αυτό το ιδιαίτερο σχέδιο το οποίο καταλήγει ακριβώς στη μέση του στήθους.

Ήδη, το Vino Top, που συνδυάζεται μ’ ένα high rise bikini bottom, έχει κάνει την εμφάνισή του στους λογαριασμούς fashion bloggers ανά τον πλανήτη και κάτι μας λέει ότι σύντομα θα δούμε ακόμα περισσότερες, bloggers και μη, με το συγκεκριμένο top – ή παρόμοια!

View this post on Instagram

🌴 @bonniecee

A post shared by Shannon Lawson (@shannon_lawson) on

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις όλα τα νέα μας