Το εντυπωσιακό νέο videoclip του Σάκη Ρουβά σε παραλία της Τήνου!

videoclip

Λίγα ελληνικά videoclips έχουν προσεγγίσει την τέχνη του κινηματογράφου όσο το καινούργιο του Σάκη Ρουβά. Για το νέο του single με τίτλο "Δύο Θεοί", ο αγαπημένος Έλληνας ποπ σταρ πρωταγωνιστεί σε ένα φιλμάκι στα πρότυπα ταινίας μικρού μήκους, το οποίο έχει ήδη γνωρίσει τεράστια επιτυχία στο youtube και στα social media, λίγες μόνο μέρες μετά την κυκλοφορία του!

Το βίντεο γυρίστηκε αποκλειστικά στην Τήνο, συνδυάζοντας το ξηρό με το θαλάσσιο τοπίο. Ο Θανάσης Τότσικας, αδερφός του Αποστόλη, σκηνοθέτησε με ένα διαφορετικό μάτι τον δημοφιλή σταρ, "απαλάσσοντάς" τον από τις χορευτικές φιγούρες χωρίς ωστόσο να του κάνει τη ζωή εύκολη, για χάρη ενός σεναρίου που συνδυάζει την ιστορική φιάλη της Coca-Cola με ένα πανέμορφο άσπρο άλογο.

Τρεις ολόκληρες ημέρες χρειάστηκαν για τα γυρίσματα, πάντα σε ώρες λίγο πριν τη δύση του ήλιου. Το αποτέλεσμα είναι ένα videoclip δυναμικό και τρυφερό ταυτόχρονα, με τον Σάκη να δίνει τον καλύτερό του εαυτό, αλλά και ένα πρόσθετο λόγο για να αγαπήσουμε το νέο του τραγούδι.

Απολαύστε το βίντεο εδώ: