Το απίθανο nail-trend που θα σου εξοικονομήσει χρόνο και χρήματα


Είναι τόσο εύκολο που μπορείς να το κάνεις και μόνη σου

Τα τελευταία χρόνια το ημιμόνιμο μανικιούρ έχει αποκτήσει φανατικές οπαδούς, διότι μας εξασφαλίζει περιποιημένα άκρα με μεγάλη διάρκεια στον χρόνο. Όλες γνωρίζουμε, όμως, ότι αυτό είναι «ευχή και κατάρα» μαζί.

Από την μια πλευρά το ημιμόνιμο μανικιούρ είναι ανθεκτικό, πρακτικό και εν τέλει οικονομικό. Το σημαντικότερο πλεονέκτημά που μας κάνει, όμως, να μένουμε πιστές σε αυτό, βάζοντας μερικές φορές και την υγεία των νυχιών μας σε κίνδυνο, είναι το γεγονός ότι θα το κάνουμε μια φορά το μήνα και θα έχουμε περιποιημένα νύχια για κάθε μας εμφάνιση.

Τι γίνεται, όμως, όταν το χρώμα αρχίζει να «ανεβαίνει» και το επόμενο ραντεβού αργεί; Μια νέα τάση που έρχεται από το εξωτερικό, δίνει λύση και σε αυτό το πρόβλημα. Η μόδα αυτή, λοιπόν, προτείνει μια νέα τεχνική, όπου το βερνίκι καλύπτει τη μισή επιφάνεια του νυχιού μας και όχι ολόκληρο. Με αυτή την ιδέα μπορείτε να εξοικονομήσετε χρήματα αλλά και να αποφύγετε την απογοήτευση της έγκαιρης απομάκρυνσης του μανικιούρ σας.

Αυτή η μινιμαλιστική ιδέα προέρχεται από τον συνδυασμό του κομψού γαλλικού μανικιούρ με τα φωτεινά και έντονα καλοκαιρινά χρώματα, αλλά έχει και επιρροές από το φεστιβάλ Coachella.

nails-1

Διάβασε τη συνέχεια στο gynaikamagazine.gr

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις όλα τα νέα μας