Το αξεσουάρ που επιλέγουν για τις εμφανίσεις τους οι ελληνίδες παρουσιάστριες

Eleni

Ποιο είναι αυτό το αξεσουάρ που είδαμε να φοράνε οι παρουσιάστριες της ελληνικής τηλεόρασης; 

Φέτος στη μόδα είναι τα λεοπάρ, και θα τα δεις να φοριούνται σε όλες τις πιθανές εκδοχές τους: σε φορέματα, σε πουκάμισα, σε παπούτσια και σε αξεσουάρ. Ήδη, οι παρουσιάστριες της ελληνικής τηλεόρασης έχουν δοκιμάσει στις εμφανίσεις τους τα λεοπάρ χαρίζοντας μας εμφανίσεις άψογα ενημερωμένες, μοντέρνες και κομψές.

Αυτό, όμως, που παρατηρήσαμε είναι ότι έχουν μια ιδιαίτερη αδυναμία σε ένα συγκεκριμένο αξεσουάρ: μια λεοπάρ ζώνη. Την είδαμε να τη φοράει η Σταματίνα Τσιμτσιλή συνδυάζοντάς την μ' ένα υπέροχο καφέ φόρεμα, την είδαμε να τη φοράει η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου συνδυάζοντάς την με μια καφέ στενή φούστα με κουμπιά και γκρι πουκάμισο, αλλά και μ' ένα shirt dress με γεωμετρικά prints στο εξώφυλλο του περιοδικού Celebrity, ενώ λεοπάρ ζώνη φόρεσε και η Ελένη Μενεγάκη με το animal print φόρεμά της στη δεύτερη εκπομπή της για τη φετινή τηλεοπτική χρονιά.

Οι ζώνες που έχουν επιλέξει οι γνωστές παρουσιάστριες διαφέρουν στις λεπτομέρειες, αλλά ...συμφωνούν στην ουσία, είναι φαρδιές και λεοπάρ, με μεγάλη εγκράφα. Η επιλογή μιας τέτοιας ζώνης μπορεί να εξασφαλίσει στα outfits σου την απαραίτητη hot πινελιά της σεζόν, χωρίς να χρειαστεί να καταφύγεις σε ένα total animal print look.

1- Σταματίνα Τσιμτσιλή

2- Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

-

3- Ελένη Μενεγάκη