Το ένα πράγμα που χρειάζεται να κάνεις για να χάσεις βάρος


Το πιο σημαντικό πράγμα που χρειάζεται να κάνουμε για να χάσουμε βάρος είναι ένα

Το να χάσεις κιλά είναι σίγουρα ένας συνδυασμός αρκετών πραγμάτων, όπως το να τρως σωστά και υγιεινά, να γυμνάζεσαι, να κοιμάσαι καλά, αλλά και να διαχειρίζεσαι το άγχος σου. Και ενώ τα περισσότερα από αυτά τα γνωρίζουμε και ίσως δεν μας αρέσουν τόσο, το κλειδί της επιτυχίας της προσπάθειας μας κρύβεται στην επιμονή.

Σύμφωνα με τους ειδικούς, ακόμα και αν ακολουθείς το αποτελεσματικότερο πρόγραμμα διατροφής και γυμναστικής, εάν δεν επιμείνεις σε αυτό δεν πρόκειται να δεις κάποια αλλαγή και αποτελέσματα. Οι περισσότεροι από εμάς έχουμε την τάση να ξεκινάμε κάποια δίαιτα ή διατροφή η οποία υπόσχεται τα πιο άμεσα αποτελέσματα και προσπαθούμε να την ακολουθήσουμε πιστά για κάποιες μέρες ή και εβδομάδες. Σε περίπτωση όμως που κάνουμε κάποια «παρασπονδία», γεμίζουμε με ενοχές και πιστεύουμε πως έχουμε χαλάσει όλο τον κόπο που κάναμε τόσο καιρό.

Τα 6 καλοκαιρινά φαγητά που θα σε βοηθήσουν να χάσεις βάρος

Οι ενοχές αυτές είναι που μας επιστρέφουν σε έναν φαύλο κύκλο λαιμαργίας που οφείλεται στην κακή μας διάθεση και τις ενοχές που «χαλάσαμε» το πρόγραμμα που ακολουθούσαμε. Ένα λάθος γεύμα οδηγεί σε μία λάθος ημέρα που οδηγεί σε μία λάθος εβδομάδα, και σε εκείνο το σημείο είμαστε πάλι εκεί από όπου ξεκινήσαμε τη διατροφή μας.

Επανερχόμαστε λοιπόν, στο ότι το σημαντικότερο σε οποιαδήποτε διατροφή είναι η επιμονή. Επέμεινε στο πρόγραμμα το οποίο ακολουθείς, και όταν κάνεις μία παρασπονδία, συγχώρησε τον εαυτό σου και συνέχισε τη διατροφή σου από εκεί από όπου την άφησες.

Δες εδώ το Instafeed του Joytv.gr

 

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις όλα τα νέα μας