Ποια προϊόντα πρέπει να έχεις μαζί σου στην τσάντα παραλίας;!

παραλία + τσάντα

Το καλοκαίρι δεν πηγαίνουμε στη θάλασσα χωρίς τα απαραίτητα προϊόντα στην τσάντα παραλίας μας, αυτά δηλαδή που είναι απαραίτητα για την προστασία μας από τον ήλιο, μας βοηθούν να διατηρήσουμε την επιδερμίδα μας ενυδατωμένη κάνοντάς μας να δείχνουμε πιο λαμπερές και περιποιημένες.

Οφείλουμε, λοιπόν, να ξέρουμε ποια είναι τα προϊόντα που μας βοηθούν στα παραπάνω και να τα έχουμε μαζί μας αντί να κουβαλάμε πράγματα που ουσιαστικά δεν μας εξυπηρετούν και προσθέτουν μόνο βάρος στους ώμους μας:

1. Ένα αντηλιακό προσώπου με μεγάλο δείκτη προστασίας είναι από τα πιο σημαντικά πράγματα που πρέπει να περιέχει η τσάντα μας για την παραλία. Το να προστατεύσουμε το πρόσωπό μας από τον ήλιο σημαίνει ότι το προστατεύουμε από την πρόωρη γήρανση. Ακόμα και αν θέλουμε να μαυρίσουμε, πρέπει να αποφεύγουμε το μαύρισμα στην περιοχή του προσώπου μας καθώς το αποτέλεσμα κάθε άλλο παρά ωραίο είναι.

Αντηλιακή κρέμα προσώπου κατά των πανάδων με χρώμα Anti-Spot Face Cream Tinted SPF50, APIVITA

Αντηλιακή κρέμα προσώπου κατά των πανάδων με χρώμα Anti-Spot Face Cream Tinted SPF50, APIVITA

2. Τα αντηλιακά λάδια σώματος είναι από τα προϊόντα που χρησιμεύουν στο να μαυρίσει κάποιος γρήγορα, συχνά κάνουν την επιδερμίδα μας να έχει μια θαμπή όψη. Ο καλύτερος τρόπος, λοιπόν, για να μαυρίσουμε αλλά ταυτόχρονα το δέρμα μας να δείχνει λαμπερό είναι να χρησιμοποιούμε κάποιο αντηλιακό γαλάκτωμα σώματος με SPF δείκτη προστασίας 30. Ένα τέτοιο προϊόν λειτουργεί ευεργετικά προς την επιδερμίδα μας καθώς μας προστατεύει από τις βλαβερές ακτίνες του ήλιου, πολύ καλύτερα σε σχέση με κάποιο λάδι μαυρίσματος, μας επιτρέπει να μαυρίσουμε και ενυδατώνει το δέρμα μας και δίνοντάς του μια λαμπερή όψη.

Αντηλιακό γαλάκτωμα κατά της άμμου Idéal Soleil Αnti-Sand Milk SPF30, VICHY

Αντηλιακό γαλάκτωμα κατά της άμμου Idéal Soleil Αnti-Sand Milk SPF30, VICHY

3. Είναι σημαντικό μετά που θα βγεις από τη θάλασσα και πριν βάλεις ξανά αντηλιακό προσώπου, να χρησιμοποιήσεις ένα ενυδατικό σπρέι με νερό στο πρόσωπό σου. Μετά τη βουτιά σου, λοιπόν, χρησιμοποίησε ένα τέτοιο προϊόν για να βοηθήσεις την επιδερμίδα του προσώπου σου να απαλλαγεί από το αλάτι και να την διατηρήσεις ενυδατωμένη.

Ιαματικό νερό Thermal Spring Water, La Roche Posay

Ιαματικό νερό Thermal Spring Water, La Roche Posay

4. Τα μαλλιά σου έχουν ανάγκη να ενυδατωθούν όσο και το σώμα σου. Ένα αντηλιακό σπρέι μαλλιών είναι περισσότερο απαραίτητο απ' ό,τι νομίζεις, βοηθάει τα μαλλιά σου να παραμείνουν ενυδατωμένα και λαμπερά ενάντια στις υψηλές θερμοκρασίες και τον ήλιο κατά τους καλοκαιρινούς μήνες. Επίσης, με τη χρήση ενός τέτοιου προϊόντος το χρώμα των μαλλιών σου δεν θα ξεθωριάσει.

Κόκκινο αμπέλι, Korres. Αντηλιακό γαλάκτωμα με αδιάβροχο φίλτρο UV που εμποδίζει το ξεθώριασμα του χρώματος των μαλλιών.

Κόκκινο αμπέλι, Korres: Αντηλιακό γαλάκτωμα με αδιάβροχο φίλτρο UV που εμποδίζει το ξεθώριασμα του χρώματος των μαλλιών.

5. Τα χείλη μας είναι το πρώτο σημείο το οποίο υποδηλώνει την αφυδάτωση της επιδερμίδας μας. Είναι καλό να τους δίνουμε λίγη επιπλέον προσοχή καθώς κάτι τέτοιο βοηθάει σε μεγάλο βαθμό τη συνολική εικόνα του προσώπου μας. Χρησιμοποιήστε, λοιπόν, ένα ενυδατικό lip balm με ένα διακριτικό καλοκαιρινό άρωμα όπως καρύδα και χαμογελάστε ελεύθερα.

Shea Lip Butter, Body Shop

Shea Lip Butter, Body Shop

Αφροδίτη Γερωνυμάκη