Τι πιστεύουν οι άντρες για τις τρίχες στο σώμα μας


Από τις τρίχες του προσώπου και των ποδιών μέχρι τις τρίχες σε περίεργα σημεία όπως το στήθος ή τα χέρια, οι γυναίκες αντιμετωπίζουμε πολλά προβλήματα στον τομέα ‘αποτρίχωση’. Κάποιες δεν έχουμε καλή σχέση με τις τρίχες του σώματός μας και γνωρίζουμε κάθε μέθοδο αποτρίχωσης που υπάρχει ενώ κάποιες αφήνουν τις τρίχες στο σώμα τους ανενόχλητες και περήφανες. Τι πιστεύουν, όμως, οι άντρες για τις τρίχες στο γυναικείο κορμί, τους αφήνουν αδιάφορους ή τους ενοχλούν;

Θα προτιμούσαν να μην υπάρχουν: Δεν τους αρέσουν οι τρίχες στο πρόσωπο, στο πιγούνι, στο στήθος, στα χέρια και στα πόδια. Οτιδήποτε δηλαδή υπάρχει από τα φρύδια και κάτω!

Τους κάνουν να αισθάνονται άσχημα: Πολλοί άντρες δεν έχουν πολλές τρίχες στο πρόσωπο ή στις γάμπες, γεγονός που τους κάνει να αισθάνονται άσχημα. Για αυτό όταν συναντούν ένα κορίτσι με… έντονο μουστάκι αισθάνονται κάπως περίεργα.

Δεν χρειάζεται να είναι 'φρεσκοξυρισμένες': Οι άντρες αδιαφορούν αν έχεις ξυρίσει ‘κόντρα’ τις γάμπες σου αφού δεν τους ενοχλεί ούτε την δεύτερη ούτε την τρίτη μέρα μετά το ξύρισμα. Από την τέταρτη και μετά, αρχίζει το πρόβλημα!

Αρκεί να είναι περιποιημένες: Όσον αφορά στις τρίχες στο μπικίνι, δεν ενδιαφέρονται ιδιαίτερα για το σχέδιο, για την Brazilian ή την Hollywood αποτρίχωση. Αρκεί να είναι περιποιημένες!

Οι τρίχες... δείχνουν αυτοπεποίθηση: Όταν μια γυναίκα έχει αφήσει κάποιες τρίχες στο σώμα της, είναι ένα σημάδι ότι έχει αυτοπεποίθηση, λένε κάποιοι άντρες. Εξάλλου, κάθε γυναίκα έχει το δικαίωμα να φροντίσει την εξωτερική της εμφάνιση, όπως εκείνη θέλει.

Προτιμούν την αποτρίχωση με κερί ή λέιζερ: Η αίσθηση απαλότητας που αφήνει η αποτρίχωση με κερί ή λέιζερ, σε αντίθεση με το ξύρισμα, τους ενθουσιάζει με αποτέλεσμα το σεξ να είναι καλύτερο.

Προσοχή στις τρίχες του προσώπου: Οι περισσότεροι άντρες ξενερώνουν με τις τρίχες του προσώπου, στο μουστάκι ή στο πηγούνι. Το grooming, εξάλλου, είναι αντρική υπόθεση!