Τι ξενερώνει έναν άντρα στο σεξ; Μάθε και λάβε τα μέτρα σου!

sex3

Οι άντρες αγαπούν το sex! Όσο όμως και να το ονειρεύονται, όσο και να θέλουν μία γυναίκα- όσο θεά και να είναι- υπάρχουν κάποια πράγματα, που ακόμα και αυτούς τους ξενερώνουν αφάνταστα! Ας δούμε λοιπόν κάποιες λεπτομέρειες, που μπορούν να κάνουν έναν άντρα να απαρνηθεί μία βραδιά καυτού sex...

1. Τριχοφυΐα οποιασδήποτε... μορφής: Μπορεί λοιπόν εμείς τα κορίτσια να δεχόμαστε τις τρίχες, αλλά οι περισσότεροι άντρες και με την υποψία τριχοφυΐας είναι ικανοί να φύγουν τρέχοντας από το παράθυρο! Πόδια, χέρια, μέση, μουστάκι και τέλος πάντων όπου μπορείτε να φανταστείτε. Η γυναίκα είναι το ωραίο φύλο και θα πρέπει πάντα να είναι πιο περιποιημένη, αλλά και η υστερία δεν κάνει καλό πουθενά.

2. Απουσία οργασμού: Η αλήθεια είναι, ότι δεν υπάρχει μεγαλύτερη ήττα για έναν άντρα, από το να μην μπορέσει να φέρει τη γυναίκα σε οργασμό. Αν λοιπόν αυτός προσπαθεί, αγωνίζεται και έχει κλείσει ώρες σκληρής δουλειά, και η καλή του τον κοιτά με απάθεια και μάλιστα τον ρωτάει αν έχουν πολύ ακόμα, ε να ξέρετε ότι αυτό στην περίπτωση που εκείνος έχει όλη την καλή θέληση να προσπαθήσει- δεν θα τον κάνει να το επαναλάβει.

3. Απραξία: Το sex δεν είναι καθαρά αντρική υπόθεση Δεν υπάρχει τίποτα χειρότερο από τη γυναίκα που πέφτει στο κρεβάτι, και περιμένει! Ναι μεν ο άλλος θα το εκμεταλλευτεί, αλλά για πόσο; Μετά πολύ απλά θα βαρεθεί την απάθεια σας και την έλλειψη πρωτοβουλίας και φαντασίας και δεν υπάρχει περίπτωση να ξανα-ασχοληθεί.

4. Ταμπού: Στον έρωτα και ιδίως στο sex δεν πρέπει να υπάρχουν ταμπού. Είναι διαφορετικό κάτι να μην σας αρέσει και να μην θέλετε να το κάνετε, και διαφορετικό να θέλετε να δοκιμάσετε κάτι και να κολλάτε λόγω προκαταλήψεων ή απλά και μόνο επειδή αισθάνεστε άβολα με το σώμα σας. Απελευθερωθείτε.

5. Η κακή υγιεινή: Μπορεί λοιπόν να θεωρείτε ότι είστε πεντακάθαρες αλλά στην πραγματικότητα, πρέπει να τηρείτε κάποιους στάνταρ κανόνες και με το παραπάνω όταν προετοιμάζεστε να κάνετε σεξ! Αν γενικότερα δεν τα πάτε καλά με την καθαριότητα, τότε καλά κάνει και δεν σας θέλει. Αν πάλι έτυχε να καταλήξει μια μέρα σε απρόσμενο σεξ, τότε ας ελπίσουμε ότι θα το παραβλέψετε και οι δύο. Όπως εσείς θα ξενερώνατε μα κάτι ανάλογο όσο ανθρώπινο κι αν είναι, το ίδιο θα κάνει κι εκείνος.