Τι κούρεμα να επιλέξεις για φέτος το φθινόπωρο εάν θέλεις να κάνεις μια διακριτική αλλαγή

κούρεμα

Το να κάνεις μια ριζική αλλαγή στα μαλλιά σου δεν σημαίνει πάντα ότι το αποτέλεσμα θα σε ενθουσιάσει ή θα σου πηγαίνει. Πολλές φορές μετά από μια τόσο μεγάλη αλλαγή μπορεί να αλλάξεις γνώμη, να σε σοκάρει το αποτέλεσμα ή ακόμα και να θέλεις, να νομίζεις ότι προτιμάς τα μαλλιά σου όπως ήταν πριν.

Στην περίπτωση, λοιπόν, που θέλεις να κάνεις μια μικρή αλλαγή στα μαλλιά σου, που θα σε κάνει να αισθανθείς ανανεωμένη χωρίς όμως να νιώθεις ότι η κόμμωσή σου έχει αλλάξει τελείως, τότε το να κάνεις αφέλειες στο πλάι είναι η ιδανική λύση για εσένα.

Οι αφέλειες στο πλάι είναι ένα κούρεμα που μπορεί να έχει πολλές εκδοχές. Υπάρχει η κατάλληλη εκδοχή για τα μαλλιά σου ανεξάρτητα από το μήκος τους. Είτε έχεις κοντά μαλλιά είτε τα μαλλιά σου είναι ένα κομψό καρέ μπορείς να βρεις το κατάλληλο κούρεμα με αφέλειες στο πλάι.

Στην περίπτωση που το τωρινό σου κούρεμα είναι ένα καρέ μέχρι τους ώμους και θέλεις μια ιδιαίτερα διακριτική αλλαγή κόψε τα μαλλιά σου σε μακριές αφέλειες. Ένα κούρεμα με αφέλειες που έχουν αρκετό μήκος και σου επιτρέπουν να κάνεις μια χωρίστρα στο πλάι και είναι μια αλλαγή που δεν θα σε ξενίσει.

 

side-fringe-232564-1502809972526-image.600x0c

 

Εάν έχεις κοντά μαλλιά, μπορείς και πάλι να ζητήσεις από τον κομμωτή ή την κομμώτρια σου να σου κάνει αφέλειες που θα πέφτουν διακριτικά στο μέτωπό σου. Το αποτέλεσμα θα είναι ιδιαίτερα σικάτο.

side-fringe-232564-1502809982777-image.600x0c

 

Τα μακριά μαλλιά είναι από μόνα τους εντυπωσιακά πόσο μάλλον εάν κάνεις και κάποιες έντονες αφέλειες. Κάνοντας αφέλειες στα ήδη μακριά μαλλιά σου δημιουργείς ένα πιο αυστηρό στιλ, εάν όμως επιλέξεις οι αφέλειες σου να έχουν μια πλαϊνή φορά τότε αυτόματα κάνεις τα χαρακτηριστικά σου να φαίνονται περισσότερο γλυκά.

side-fringe-232564-1502809984575-image.600x0c