9 πράγματα που κάνουν οι επιτυχημένες γυναίκες κάθε πρωί

επιτυχημένες + γυναίκες

Κάθε πρωί έχεις την επιλογή να ξεκινήσεις την ημέρα σου με καλή διάθεση, με σωστή διατροφή και ευεξία αλλά και να βυθιστείς στο άγχος, τις αρνητικές σκέψεις και τον εκνευρισμό. Οι περισσότερες γυναίκες που είναι επιτυχημένες τόσο στην προσωπική όσο και στην επαγγελματική τους ζωή, επιλέγουν να ξυπνούν και να περνούν τις πρώτες ώρες τις μέρας τους με τέτοιο τρόπο που τις βοηθά να κάνουν ένα βήμα προς την  επιτυχία. Ανακάλυψε τις αγαπημένες τους πρωινές συνήθειες και πάρε ιδέες:

Όταν ξυπνούν πίνουν νερό

Κατά τη διάρκεια της νύχτας χάνουμε νερό κι έτσι το πιο σημαντικό πράγμα όταν ξυπνάμε είναι να ενυδατώσουμε τον οργανισμό μας. Ένα ποτήρι νερό θα σε ξυπνήσει, θα σου δώσει ενέργεια και θα σε αποτοξινώσει.

Διαλογισμός

Οι επιτυχημένες γυναίκες βρίσκουν χρόνο για να κάνουν διαλογισμό το πρωί. Μισή ώρα καθημερινά ηρεμίας και διαύγειας είναι απαραίτητη για να ξεκινήσεις την ημέρα σου με καλή διάθεση και όρεξη να πετύχεις! Αν δεν κάνεις διαλογισμό, μπορείς να κάνεις κάτι άλλο που σε χαλαρώνει όπως να κάνεις χαρούμενες σκέψεις ή να προσευχηθείς.

Γυμναστική

Ξεκινά την μέρα κάνοντας ασκήσεις stretching, yogaή αεροβική. Όχι μόνο θα κάνεις καλό στο σώμα σου αλλά θα ανέβει η διάθεσή σου και θα έχεις την ενέργεια που χρειάζεσαι για να πας στο γραφείο. Φρόντισε να βάλεις μια χαλαρωτική μουσική και να αφήσεις την τηλεόραση, το κινητό και τον υπολογιστή κλειστά!

Κάνουν προγραμματισμό

Οι επιτυχημένες γυναίκες προγραμματίζουν την μέρα τους το πρωί και θέτουν τους στόχους τους. Τι θέλεις να πετύχεις σήμερα; Τι θα σε κάνει χαρούμενη; Τι υποχρεώσεις έχεις; Για να μπορέσεις να έχεις μια εποικοδομητική μέρα ξεκίνα με ένα καλό προγραμματισμό!

Νιώθουν ευγνωμοσύνη

Η καλή διάθεση είναι σημαντική για αυτό αν θέλεις να ξεκινήσεις την ημέρα σου σωστά κάνε θετικές σκέψεις και φέρε στο μυαλό σου όλα αυτά για τα οποία νιώθεις ευγνωμοσύνη. Μπορείς μάλιστα πριν καν σηκωθείς από το κρεβάτι να χουζουρέψεις και να σκεφτείς όλα αυτά που σε κάνουν ευτυχισμένη!

Περνούν χρόνο μόνες τους

Αν θέλεις ένα ήρεμο πρωινό, πριν καν σηκωθούν τα παιδιά ή ξεκινήσουν να χτυπούν τα τηλέφωνα, φρόντισε να ξυπνάς νωρίτερα για αν έχεις χρόνο να κάνεις αυτά που θέλεις. Κάνε ένα ντους, κάνε διαλογισμό ή γυμναστική και μετά ξεκίνα να ετοιμάζεις το πρωινό!

Ξεκινούν… από το βράδυ

Ένα καλό πρωινό ξεκινά από το βράδυ, για αυτό οι επιτυχημένες γυναίκες φροντίζουν να κοιμούνται νωρίς και αρκετές ώρες. Έτσι εξασφαλίζουν ένα ποιοτικό ύπνο που τους βοηθά να ξυπνούν πάντα με όρεξη και με ενέργεια.

Δεν βιάζονται

Οι περισσότεροι άνθρωποι κάνουν βιαστικές κινήσεις το πρωί αφού δεν έχουν αρκετό χρόνο για να κάνουν όσα θέλουν. Το άγχος αλλά και ο εκνευρισμός είναι συνήθως τα πρώτα συναισθήματα της ημέρας κάτι που δεν θέτει τις σωστές βάσεις για μια όμορφη μέρα. Οι επιτυχημένες γυναίκες φροντίζουν πάντα να κάνουν αργές κινήσεις και να είναι ήρεμες πριν βγουν έξω από το σπίτι!

Τρώνε βρώμη!

Ένα σωστό πρωινό με βρόμη, ξηρούς καρπούς, φρούτα και γάλα καρύδας είναι ιδανικό για να σε κρατήσει χορτάτη μέχρι το μεσημεριανό. Φρόντισε να καταναλώνεις πάντα υγιεινά γεύματα και σνακ ώστε να έχεις ενέργεια αλλά και μια σιλουέτα που σε κάνει να νιώθεις όμορφα με τον εαυτό σου.