Τηγανιτές μελιτζάνες με τριμμένη κεφαλογραβιέρα για το κυριακάτικο βραδινό σου!
Τι θα χρειαστείς
1 κιλό μελιτζάνες φλάσκες
Ελαιόλαδο για το τηγάνισμα
Αλάτι
Κεφαλογραβιέρα τριμμένη
Πως θα το φτιάξεις
Κόψε τις μελιτζάνες σε φέτες και βάλτες μέσα σε μια μικρή λεκάνη γεμάτη με νερό για να ξεπικρίσουν. Στην συνέχεια πρόσθεσε μέσα στο νερό και ένα κουταλάκι αλάτι. Άφησε τις μελιτζάνες με το νερό και το αλάτι για περίπου μισή ώρα. Στην συνέχεια βγάλτες από το νερό και στράγγιξε την κάθε μια πατώντας την με τα χέρια σου. Αφού τις στραγγίξεις τοποθέτησε τες σε χαρτί κουζίνας. Άφησε το λάδι να κάψει και τηγάνισε σε χαμηλή φωτιά. Αφού τηγανιστούν οι μελιτζάνες βάλτες σε ένα πιάτο με χαρτί κουζίνας και στην συνέχεια τοποθέτησε σε μια πιατέλα και τρίψε από πάνω κεφαλογραβιέρα.