Τελικά, όλες οι ελληνίδες celebrities φοράνε αυτά τα sneakers

Katken

Ποιο ζευγάρι sneakers έχει κερδίσει τις ελληνίδες fashionistas;

Η μόδα με τα «χοντροκομμένα», άσχημα sneakers, ή αλλιώς “ugly sneakers” ή “dad shoes” έχει κάνει την εμφάνισή της στα street style looks των celebrities και των influencers του εξωτερικού εδώ και καιρό. Και φαίνεται πώς ήρθε η στιγμή να τα δοκιμάσουν και οι δικές μας celebrities στις εμφανίσεις τους.

Η Ευαγγελία Αραβανή βρήκε τα ιδανικά sneakers για μια βραδινή εμφάνιση

Δεν είναι τυχαίο, λοιπόν, που στο Instagram ανακαλύπτουμε όλες και περισσότερες γνωστές Ελληνίδες να δοκιμάζουν τα ογκώδη, άχαρα sneakers που βλέπουμε παντού στο εξωτερικό. Την αρχή έκανε η Κατερίνα Καινούργιου, που στο πρόσφατο ταξίδι της στο Παρίσι, επέλεξε να φορέσει ένα δημοφιλές ζευγάρι ugly sneakers, αυτά του οίκου Balenciaga.

Και δεύτερη εμφάνιση της Καινούργιου με τα sneaker - τάση:

Στη συνέχεια, είδαμε την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου να ποζάρει με παρόμοια sneakers σ’ ένα casual outfit της, ενώ και η Αθηνά Οικονομάκου εμφανίζεται σ’ ένα από τα stories της, στα γυρίσματα της σειράς «Έλα στη θέση μου», φορώντας κολάν και ένα ζευγάρι ugly sneakers, επίσης Balenciaga (του Οίκου, δηλαδή, στον οποίο χρωστάμε αυτή την τάση!)

Konsta Athina01

Η Οικονομάκου, βεβαίως, εμφανίστηκε με τα αθλητικά της και σε εκδήλωση γνωστής εταιρείας, συνδυάζοντάς τα αυτή τη φορά μ’ ένα κομψό σύνολο.