Τα old school sneakers που θα γίνουν ανάρπαστα το 2018


 Ένα δυναμικό comeback από τα 90s που δεν περιμέναμε να δούμε

Τα κλασικά Reebok που όλοι γνωρίζουμε και αγαπήθηκαν στα 90s, πρόκειται να τα δούμε παντού μέσα στο 2018! Τα old school sneakers έχουν ήδη ξεπουλήσει σε αρκετά μαγαζιά του εξωτερικού και αυτό οφείλεται στο δυναμικό comeback τους μέσω της νέας τους ανοιξιάτικης καμπάνιας στην οποία πρωταγωνιστούν ονόματα όπως το super model Gigi Hadid αλλά και η Arianna Grande, κάτι που δικαιολογεί τη «φρενίτιδα» που έχει προκύψει.

«Το κλασικό δεν έχει κολλήσει στο παρελθόν, είναι στο τώρα και είναι κάτι που θα μας εμπνεύσει για το μέλλον» λέει το μοντέλο Gigi Hadid για την καμπάνια των “throwback” παπουτσιών.

Η Reebok έχει ανανεώσει κάποια από τα «κλασικά» σχέδια της όπως το Freestyle Hi το οποίο ανανέωσε σε Freestyle Hi Muted, μία νέα έκδοση των high top sneakers. Τα αθλητικά τα οποία σε λίγο καιρό αναμένονται να υπάρχουν στη ντουλάπα του κάθε fashion girl, κυκλοφορούν πλέον σε περισσότερα χρώματα από ότι παλαιότερα όπως σε Sandstone και Pink soft.

Η εταιρία όμως δίνει boost και σε άλλα παλαιότερα σχέδια όπως το κλασικό σχέδιο της Reebok, το οποίο είναι ήδη sold-out,  με περισσότερες χρωματικές επιλογές όπως μαύρο, γκρι αλλά και ροζ.

View this post on Instagram

She is Classic 🌸

A post shared by T H E L I V E I T U P (@theliveitup) on