Τα 5 sneakers που θα φορεθούν πολύ τη νέα χρονιά

Sneakers

Το πιο άνετο παπούτσι της γκαρνταρόμπας μας είναι τα sneakers. Μάλιστα, τα τελευταία χρόνια η παρουσία τους στα γυναικεία outfits έχει γίνει τόσο συχνή και τόσο απαραίτητη, ευτυχώς, που η μόδα, και οι influencers της, έχουν βρει τους του πιο στιλάτους τρόπους για να μπορούμε να φοράμε τα αθλητικά μας κάθε στιγμή!

Έτσι, λοιπόν, και φέτος, έρχονται τα ολοκαίνουργια trends στα sneakers για να δοκιμάσουμε στα outfits μας. Πάμε να τις δούμε:

1- Sneakers- πλατφόρμες: Πιο κομψά, λεπτεπίλεπτα και καλοσχηματισμένα από τους «προγόνους» τους, των 90s, τα sneakers - πλατφόρμες θα γίνουν από τις πρώτες επιλογές μας. Απλά, φρόντισε να είναι μίνιμαλ και «καθαρές» οι γραμμές τους.

2- Sneakers με μεγάλους φιόγκους: Αυτή είναι η περίπτωση όπου πραγματικά ...το μέγεθος μετράει! Η girly αυτή εκδοχή των αθλητικών παπουτσιών, με φιόγκους και κόμπους, θα μας απασχολήσει πολύ την άνοιξη.

3- Τα ογκώδη sneakers: Κι όμως, εκείνα τα αθλητικά των 90s που σήμερα τα βλέπεις και αναρωτιέσαι «μα, πως τα φορούσαμε;», επιστρέφουν δυναμικά στη μόδα, κάνοντας αρχικά την εμφάνισή τους στα ντεφιλέ μέγαλων Οίκων όπως Chanel, Balenciaga and Dior.

4- Τα πολύχρωμα sneakers: ...Και δεν μιλάμε για δύο ή τρεις αποχρώσεις, μιλάμε για ολόκληρη παλέτα χρωμάτων και συνδυασμών!

adidas

5- Τα «κλασικά»: Ζευγάρια όπως τα Adidas Superstar ή τα slip-on Vans, είναι επιλογές διαχρονικές στις οποίες αξίζει να επενδύσεις- για μία ακόμα σεζόν.