Τα 5 ροφήματα που θα σε βοηθήσουν να κάψεις το λίπος από την κοιλιά

Tea

Δροσιστικές και αποτελεσματικές προτάσεις για αυτό το καλοκαίρι

Ένα από τα πρώτα σημάδια που αποκαλύπτουν ότι μπορεί να πάσχετε από φλεγμονή είναι το υπερβολικό λίπος στην περιοχή της κοιλιάς. Η συσσώρευση λίπους στην συγκεκριμένη περιοχή προσελκύει κύτταρα του ανοσοποιητικού συστήματος που μπορούν να διαταράξουν τον μεταβολισμό μας και να προκαλέσουν ακόμη μεγαλύτερη φλεγμονή στην κοιλιά.

Ένας τρόπος για να αντιμετωπιστεί ο κύκλος του φλεγμονώδους- κοιλιακού λίπους είναι να προσθέσετε στη διατροφή σας περισσότερα αντιφλεγμονώδη τρόφιμα και ποτά.

Παρακάτω θα βρείτε 5 αντιφλεγμονώδη ποτά που σίγουρα πρέπει να δοκιμάσετε αν θέλετε να κάψετε το λίπος της κοιλιάς.

 

1.Πράσινο τσάι

Θεωρείται ένα από τα πιο υγιεινά ροφήματα στον πλανήτη καθώς μπορεί να σας βοηθήσει να απομακρύνετε το λίπος από την κοιλιά μια για πάντα. Το πράσινο τσάι περιέχει αντιοξειδωτικά που μπορούν να ενισχύσουν τον οργανισμό σας καθώς έχει και την ικανότητα να αυξάνει το μεταβολικό ρυθμό.

 

2. Χυμός Κεράσι 

Οι περισσότερες από εμάς σκέφτονται τα κεράσια ως μια γλυκιά απόλαυση και τίποτα παραπάνω. Ωστόσο, ο χυμός κεράσι έχει τόσα οφέλη, μεταξύ των οποίων είναι η ρύθμιση του μεταβολισμού, βοηθώντας σας να χάσετε το λίπος από την περιοχή της κοιλιάς, καθώς και η αντιμετώπιση της κακής χοληστερόλης. Υπάρχουν ακόμα κάποιες ενδείξεις που συνδέουν την κατανάλωση χυμού κερασιών με χαμηλότερο κίνδυνο για καρκίνο και με την καλή λειτουργία του εγκεφάλου. Ως ποτό με αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες, ο χυμός του κερασιού μειώνει τους δείκτες του αίματος που προκαλούν την φλεγμονή.

Διάβασε τη συνέχεια στο gynaikamagazine.gr