Τα 5 πιο συνηθισμένα λάθη που κάνεις με τα εσώρουχά σου

Τα πιο συνηθισμένα λάθη που κάνεις με τα εσώρουχά σου

Λατρεύεις να αγοράζεις εσώρουχα και προσπαθείς να ανανεώνεις τη συλλογή σου συχνά. Έχεις μια ιδιαίτερη αδυναμία στα δαντελένια και πιο ρομαντικά, αλλά πάντα δοκιμάζεις και άλλα υφάσματα ή υλικά. Γνωρίζεις όμως, ποια είναι τα 5 πιο συνηθισμένα λάθη που κάνεις με τα εσώρουχά σου; Ώρα, να τους ρίξεις μια ματιά, για να αρχίσεις να τα αποφεύγεις από ‘δω και πέρα.

1. Δεν φροντίζεις να έχουν καλή εφαρμογή

Πολλές φορές νομίζουμε ότι φοράμε σωστά ένα εσώρουχα ή θεωρούμε ότι έχουμε επιλέξει το ιδανικό μέγεθος, αλλά κάτι πάει στραβά. Ζήτησε τη γνώμη της πωλήτριας στο κατάστημα εσωρούχων, η οποία θα σε βοηθήσει να βρεις το κατάλληλο ύψος για τις τιράντες του σουτιέν σου ή το μέγεθος της μπανέλας.

2. Δεν επενδύεις σε κομμάτια με ποιοτικά υλικά και υφάσματα

Οι ρομαντικές δαντέλες και τα μεταξωτά εσώρουχα εφαρμόζουν τέλεια στη σιλουέτα σου, όπως και όλα τα κομμάτια που έχουν φτιαχτεί από ποιοτικά υφάσματα και υλικά.

3. Δεν προτιμάς τα σετ εσωρούχων

Εδώ και καιρό έχεις σταματήσει να φοράς εσωρούχων και προτιμάς τα mix and match σύνολα. Ήρθε η στιμή να αναθεωρήσεις και να προτιμήσεις ίδιο σουτιέν με σλιπάκι, κάθως είναι πιο chic, σε δείχνουν πιο θηλυκή, αλλά και ψηλότερη. Ναι, ισχύει και αυτό!

4. Δεν πλένεις τα εσώρουχά σου στο χέρι

Προτιμάς να τα βάζεις στο πλυντήριο, γιατί είναι πιο εύκολο και λιγότερο χρονοβόρο, αλλά η αλήθεια είναι πως τα εσώρουχά σου χρειάζονται μεγαλύτερη φροντίδα. Ώρα, λοιπόν, να το δοκιμάσεις.

5. Δεν αντικαθιστάς τα εσώρουχά σου, όταν αλλάζει η εποχή

Καλό είναι να το δοκιμάσεις, καθώς χρειάζεσαι άλλα υφάσματα κάθε εποχή. Τον χειμώνα μπορείς να δοκιμάσεις και τα δαντελένια bodysuits, που μάλλον δεν είναι τόσο βολικά το καλοκαίρι.