Τα 5 μεγάλα trends στη διακόσμηση για το 2018

deco trends

Το 2018 δεν έφτασε μόνο του, έφτασε με αισιοδοξία και διάθεση για ολοκαίνουργια πράγματα, με υποσχέσεις που δώσαμε στον εαυτό μας για αλλαγές και ανανέωση, έρχεται με την ελπίδα για όμορφα πράγματα...

... και φέρνει, επίσης, μαζί του νέες τάσεις για να δοκιμάσουμε σε διάφορες πτυχές της καθημερινότητά μας.

Όσο, λοιπόν, αναφορά τη διακόσμηση, ιδίως αν το να ανανεώσεις το σπίτι σου ή να φτιάξεις το καινούργιο σου σπιτικό μέσα στον χρόνο είναι ο επόμενος μεγάλος στόχος σου, έχουν ήδη ξεχωρίσει 5 μεγάλες home decor τάσεις, που μπορεί να σου φανούν ενδιαφέρουσες:

1- Τα μίνιμαλ κρεβάτια με ουρανό: Για να νιώθεις "βασίλισσα", αλλά σε μια πιο μοντέρνα εκδοχή της! Η μίνιμαλ αυτή εκδοχή των συγκεκριμένων κρεβατιών δίνει περισσότερο ... αέρα και άπλα στον χώρο.

2- Το άσπρο- μαύρο σε κουζίνες και μπάνια: Μια αντίθεση που δημιουργεί μοντέρνες και καθαρές γραμμές στον χώρο και εμπνέεται από τη σκανδιναβική αισθητική.

3- Οι vintage κρεβατοκάμαρες: Τα φλοράλ σεντόνια της γιαγιάς μπορούν επιτέλους να βγουν από τα συρτάρια. Η ...ανθισμένη αυτή vintage αισθητική επιστρέφει για να κάνει το όνειρο κάθε κοριτσιού πραγματικό!

4- Οι πάγκοι καθισμάτων στις κουζίνες: Μετά τους πάγκους μαγειρικής και φαγητού, ώρα να επιστρέψουμε στην άνεση ενός καναπέ ειδικά διαμορφωμένου για να εξυπηρετεί τις ανάγκες της οικογένειας για τα γεύματα στην κουζίνα.

5- Οι ξύλινοι τοίχοι: Μετά το πάτωμα, ήρθε η ώρα να εντοιχίσετε και τους τοίχους του σπιτιού σας για περισσότερη ζεστασιά αλλά και στιλ.