Τα 4 make up tricks που θα κάνουν τα μάτια σου να φαίνονται μεγαλύτερα


Tips για να φαίνονται τα μάτια σου πιο μεγάλα και πιο «ανοιχτά»

Όλα τα σχήματα ματιών είναι ξεχωριστά και όμορφα, εάν όμως έχεις μικρά μάτια το μακιγιάζ τους μπορεί να σε δυσκολέψει αρκετά, γι’ αυτό και αναζητάς tips που θα κάνουν τα μάτια σου να φαίνονται μεγαλύτερα και εντονότερα .

Εμείς συγκεντρώσαμε τα καλύτερα make up tips για μικρά μάτια για να σε βοηθήσουμε να αναδείξεις το ομορφότερο χαρακτηριστικό του προσώπου σου! Όταν τα μάτια είναι τονισμένα, φαίνονται μεγαλύτερα και φωτεινότερα ενώ ολόκληρο το πρόσωπο σου ακτινοβολεί και φαίνεται νεότερο.

1- Μην υποτιμάς τα φρύδια σου. Τα φρύδια  στο πρόσωπο μας λειτουργούν σαν «κάδρο». Όταν τα φρύδια σου έχουν ωραίο και φυσικό σχήμα, η προσοχή δεν εστιάζεται σε αυτά, αλλά στα μάτια σου.

2- Χρησιμοποίησε σκιές για να δώσεις «βάθος» στο βλέμμα σου. Άπλωσε αρχικά μία ανοιχτόχρωμη σκιά ξεκινώντας από το τις γωνίες των ματιών σου μέχρι το κόκκαλο του φρυδιού, στη συνέχεια άπλωσε μία σκουρόχρωμη σκιά με ένα πινελάκι στις γωνίες του ματιού και στη συνέχεια ανακάτεψε καλά με το πινέλο.

3- Χρησιμοποίησε ένα ανοιχτόχρωμο μολύβι για το κάτω βλέφαρο του ματιού σου. Τα σκουρόχρωμα μολύβια που βάζουμε για να δώσουμε ένταση στο βλέμμα μας , στην πραγματικότητα μπορούν να κάνουν τα μάτια μας να φαίνονται πολύ μικρότερα! Προτίμησε ένα nude ή λευκό μολύβι για να φαίνονται πιο ανοιχτά και μεγαλύτερα τα μάτια σου αλλά και πιο έντονο το βλέμμα σου.

4- Βάλε πολλή μάσκαρα. Σίγουρα δεν μπορείς να βάφεσαι κάθε μέρα με την παραμικρή λεπτομέρεια προσεγμένη, το γρηγορότερο trick όμως για μεγάλα μάτια είναι και το καλύτερο, οι αρκετές στρώσεις μάσκαρα.

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις όλα τα νέα μας