Τα 10 hairstyles που θα ζητήσεις από τον κομμωτή σου το 2017!

hair + styles

Κάθε φορά που αποφασίζεις μια ανανέωση στην εμφάνισή σου, ξεκινάς από τα μαλλιά. Κάθε φορά που θες να νιώσεις λίγο καλά με τον εαυτό σου, πας (και) στο κομμωτήριο. Κάθε μέρα που ξυπνάς, φτιάχνεις τα μαλλιά σου. Όλα αυτά επιβάλλουν να γνωρίζεις και τις τάσεις σε χτενίσματα, κουρέματα και χρώματα, γι' αυτό ρίξε μια ματιά σε εκείνα που θα μας απασχολήσουν το 2017. 

1- "Αγορίστικα" μαλλιά: Δύσκολη απόφαση να κόψεις τα μαλλιά σου "αγορίστικα", αλλά το ανδρόγυνο hairstyle είνα μόδα και οι τολμηρές αξίζει να το δοκιμάσουν!

2-Faux perm, αλλιώς προσωρινή περμανάντ: Η φετινή χρονιά φέρνει το ...χάος στα μαλλιά μας, λένει οι hair experts. Αυτό σημαίνει μπούκλες με τις οποίες η "ισιωτική" σου θα τα βρει σκούρα. Μια προσωρινή περμανάντ, αν τα μαλλιά σου δεν έχουν από φυσικού έντονες μπούκλες, θα σου εξασφαλίσει την τάση της σεζόν.

3- Silk chic ponytails: Μπορείς να δοκιμάσεις ό,τι αλογοουρά θες! Οι επιλογές είναι άπειρες και χαρίζουν άνεση και στιλ. Ωστόσο, αν πρέπει να ξεχωρίσουμε την "κυρία" της σεζόν, η απλή ολόισια ponytail, που θα την πιάσεις είτε από ψηλά ή από χαμηλά, είναι αυτή στην οποία πρέπει να δώσεις προτεραιότητα.

4-To μοντέρνο καρέ: Το καρέ δεν φεύγει ποτέ από τη μόδα, αλλά φέτος αποκτά ένα twist. Πιο μακρύ μπροστά και πιο κοντό πίσω, ή με φιλαρίσματα, το καρέ του 2017 έρχεται να χαρίσει μια φυσική κίνηση στα μαλλιά σου.

5- Η χαίτη της νέας εποχής: Το πιο άχαρο κούρεμα της δεκαετίας του '80, που δοκίμασαν γυναίκες και άντρες, επιστρέφει ...βελτιωμένο. Λιγότερο γωνιώδες και τραχύ, πιο μακρύ στο πίσω μέρος αλλά - κυρίως- γύρω από τα αφτιά, είναι ίσως το κούρεμα που θα τραβήξει περισσότερο την προσοχή.

6- Τα φυσικά - "ξύπνησα έτσι!- μαλλιά: Το natural look, είτε μιλάμε για μπούκλες ή για ίσια μαλλιά, στη γλώσσα του hair styling συχνά σημαίνει "ατημέλητο" (χτένισμα, δηλαδή, που με styling δείχνει ατημέλητο). Φέτος, όμως, η τάση θέλει τα μαλλιά φυσικά - φυσικά, και αυτό που θα χρειαστείς είναι ένα καλό κούρεμα.

7- To contouring στα μαλλιά: To αποκαλούν και contourage, ήταν το απόλυτο trends της χρονιάς, και ήρθε για να αναδείξει τα πιο ωραία χαρακτηριστικά του προσώπου σου. Διάβασε λεπτομέρειες εδώ. 

8- Απολέπισε τα μαλλιά σου: Η απολέπιση δεν είναι μόνο για την επιδερμίδα σου, τα μαλλιά σου απαιτούν φροντίδα, και φέτος αντί μόνο για την ενυδάτωση με μάσκα μαλλιών, δοκίμασε την απολέπιση με τα ειδικά προϊόντα hair scrub.

9- Μαλλιά χωρίς ...styling: Ο χρόνος που αφιερώνεις για να πετύχεις το τέλειο, αψεγάδιαστο hairstyle ...εκμηδενίζεται μ' αυτή την επιλογή. Βούρτσισε τα μαλλιά σου πριν τα λούσεις, λούσ' τα και άφησέ τα να στεγνώσουν φυσικά. Είσαι έτοιμη!

10- Επιστροφή στο balayage: Γνωστή ήδη από τη δεκαετία του '70, η τεχνική βαφής που εξασφαλίζει πιο φυσικό αποτέλεσμα στα μαλλιά απ' ό,τι π.χ. οι ανταύγειες, θα γίνει η πρώτη σου επιλογή γι' αυτή τη χρονιά.