Τα χρώματα που πρέπει να δοκιμάσεις στα μαλλιά σου αυτό το φθινόπωρο


Μετά την επιστροφή από τις καλοκαιρινές διακοπές τα μαλλιά μας χρειάζονται μια ανανέωση. Ο ήλιος κι η θάλασσα μπορεί να έκαναν το χρώμα των μαλλιών σου πιο θαμπό, όμως έχεις την ευκαιρία να αλλάξεις στιλ και να προτιμήσεις ένα χρώμα από τα νέα φθινοπωρινά trends που προτείνουν οι hair stylists. Ποια είναι αυτά;

 

1.Rose gold ξανθά

 

Μια απόχρωση για ξανθιές με ροζ και χρυσαφένιες ανταύγειες. Μια μοντέρνα πινελιά στα μαλλιά που δίνει λάμψη περιμετρικά του προσώπου ενώ οι ρίζες είναι λίγο πιο σκούρες. Οι ανταύγειες ξεκινούν από τη μέση της τρίχας μέχρι την άκρη που δίνουν βάθος στο hair look σου.

Είναι ιδανικό για τις γυναίκες με πιο ζεστές επιδερμίδες, με μελιά μάτια και ροδακινί αποχρώσεις στο μακιγιάζ!

 

2.Καστανό με ανταύγειες σε πιο light απόχρωση

Ταιριάζει στις καστανομάλλες μετά τις διακοπές αφού θα εξισορροπήσει τη λάμψη που έδωσε ο ήλιος στα μαλλιά σου με τις ανοιχτές καφέ αποχρώσεις!

Είναι ιδανικό για τις γυναίκες που έχουν ανοιχτές επιδερμίδες γιατί το σκούρο καφέ θα κάνει αντίθεση και οι ανταύγειες θα κολακεύουν το χρώμα των μαλλιών σου.

 

3.Σταρένιο ξανθό

Το σταρένιο ξανθό περιέχει πολλές αποχρώσεις όπως το χρυσαφένιο, το ουδέτερο και το μπεζ ξανθό. Πρόκειται για μια απόχρωση που είναι εύκολη για τις τα περισσότερα χτενίσματα ενώ ταιριάζει σε όλες τις γυναίκες ανεξαρτήτως επιδερμίδας.

 

4.Δείξε τη ρίζα!

Κι όμως το trend που ακολουθούν οι celebrities όπως η Blake Lively –που είναι έγκυος- κι έχει αφήσει τη σκούρα ρίζα να φανεί… είναι στη μόδα αυτό το φθινόπωρο. Είναι φυσικό, είναι νεανικό και πολύ chic σύμφωνα με τους hair stylists.

Ταιριάζει σε όλες τις επιδερμίδες. Οι ξανθές καλό είναι να έχουν πιο απαλή και light ρίζα ενώ οι καστανές καλό είναι να έχουν πιο έντονες ρίζες!

 

5.Μπεζ ξανθό της άμμου

Κράτα κάτι από την παραλία και το φθινόπωρο κάνοντας στα μαλλιά σου το ξανθό της άμμου που δεν χρειάζεται ιδιαίτερη συντήρηση και δείχνει πάντα φρέσκο.

Είναι ιδανικό για τις φυσικές ξανθιές αλλά και τις καστανομάλλες αφού δίνει «φως» στο πρόσωπό τους, ενώ ταιριάζει και στις γυναίκες με πιο σκούρα επιδερμίδα αφού εξισορροπεί τις αποχρώσεις.

 

6.Τυρκουάζ

Το τυρκουάζ θα πρωταγωνιστήσει και φέτος στα μαλλιά των κοριτσιών που τους αρέσουν τα πιο τολμηρά κι έντονα χρώματα. Είναι ιδανικό για τις γυναίκες που θέλουν να ξεχωρίζουν και έχουν ανοιχτή επιδερμίδα.