Τα νέα διακοσμητικά trends που πρέπει να ακολουθήσεις!

deco

Η διακόσμηση του σπιτιού σου είναι κάτι ιδιαίτερα σημαντικό. Το σπίτι σου είναι ο χώρος στον οποίο χαλαρώνεις, ξεκουράζεσαι και ο χώρος τον οποίο μοιράζεσαι με τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Είναι φυσικό ο προσωπικός σου χώρος να αντικατοπτρίζει το ύφος και το γούστο σου και κάθε γωνιά του να σε εκφράζει.

Οι αλλαγές που μπορείς να κάνεις στο σπίτι σου αναφορικά με τη διακόσμηση είναι κάτι που πρέπει να γίνεται όχι μόνο για να μην κουράζεσαι από την μονοτονία αλλά κυρίως γιατί κάθε φορά που αλλάζεις κάτι, έστω και αν αυτό είναι πολύ μικρό, νιώθεις ότι έχεις ανανεώσει το χώρο σου σε μεγάλο βαθμό.

Μικρές ή μεγάλες αλλαγές τείνουν να δημιουργούν την ψευδαίσθηση του διαφορετικού με άμεσο αντίκτυπο στην βελτίωση της ψυχολογίας σου.Παρακάτω μπορείς να βρεις τα διακοσμητικά trends που μπορείς να υιοθετήσεις στο σπίτι σου φέτος το φθινόπωρο για να σε βρει η καινούργια σεζόν ανανεωμένη και ευδιάθετη.

 

1. Πράσινο παντού
Το φετινό trend με την ονομασία “Greenery” μπορεί να φέρει έναν αέρα ανανέωσης στο σπίτι σου. Αντιπροσωπεύει την αναζωογόνηση και είναι αυτό ακριβώς που λέει το όνομά του, πράσινο! Δεν είναι ανάγκη να κάνεις κάποια ριζική αλλαγή στο χώρο σου , όπως να βάψεις κάποιον τοίχο πράσινο, μπορείς απλά να προσθέσεις πράσινα μαξιλάρια στον καναπέ σου και να βάλλεις περισσότερα φυτά στον χώρο σου.

2. Πεταλούδες σε όλα τα χρώματα

Οι πεταλούδες δεν αποτελούν ένα trend μόνο για την διακόσμηση παιδικών δωματίων, είναι ένα από τα πιο χαρούμενα μοτίβα με τα οποία μπορείς να διακοσμήσεις τον χώρο σου. Χρησιμοποίησε κάποια χάρτινη κατασκευή με πεταλούδες για να διακοσμήσεις ένα τοίχο στο σπίτι σου και θα δεις ότι θα γίνει η πιο αγαπημένη γωνιά του σπιτιού σου.

3. Κανένα pattern δεν είναι λάθος
Σταμάτα να διστάζεις να συνδυάσει δύο διαφορετικά patterns σε έναν χώρο. Τόλμησε με διαφορετικά μαξιλάρες και μια καινούργια ταπετσαρία για τον τοίχο σου. Το αποτέλεσμα θα δώσει έναν boho τόνο στο σπίτι σου και θα το λατρέψεις.

4. Είναι θέμα υφής
Πλέον δεν είναι αρκετό τα έπιπλά μας και τα διακοσμητικά που χρησιμοποιούμε να ικανοποιούν μόνο την όραση αλλά και άλλες αισθήσεις όπως η αφή. Ένας βελούδινος καναπές ή πουφ από ιδιαίτερα μαλακό ύφασμα όχι μόνο θα ομορφύνει τον χώρο σου αλλά θα γίνει και η αγαπημένη σου θέση.

4. Φτάνει με το DIY
Σίγουρα ένας από τους καλύτερους τρόπους για να χαλαρώσεις και να νιώσεις δημιουργική είναι να κάνεις κάτι στα πλαίσια του DIY. Όταν όμως το θέμα έρχεται στη διακόσμηση προσπάθησε να το αποφύγεις. Τα χειροποίητα διακοσμητικά σπιτιού μπορούν πολλές φορές να καταλήξουν να είναι κάτι τελείως διαφορετικό από το αποτέλεσμα που περίμενες να δεις. Βρες το ιδανικό βάζο για το τραπεζάκι του σαλονιού σου σε OnLine καταστήματα όπου οι τιμές είναι ιδιαίτερα προσιτές.