Τα πρώτα λόγια της Σταματίνας Τσιμτσιλή για τον γιο της: Δες τον στην αγκαλιά της

Σταματίνα + Τσιμτσιλή

Οι πρώτες εικόνες από το μαιευτήριο με τον νεογέννητο γιο της

H Σταματίνα Τσιμτσιλή έφερε στον κόσμο τον γιο της την Παρασκευή 27 Απριλίου και τόσο εκείνη όσο και ο σύζυγος της, Θέμης Σοφός, είναι τρισευτυχισμένοι αφού ήθελαν πολύ ένα τρίτο παιδί, και μάλιστα αγόρι.

Η παρουσιάστρια παραμένει στο νοσοκομείο, καθώς γέννησε με καισαρική, και σήμερα, Δευτέρα 30/04, μίλησε στην εκπομπή της Happy Day. Οι συνάδελφοί της, βεβαίως, είχαν φροντίσει να την επισκεφτούν στο μαιευτήριο το Σαββατοκύριακο και από εκεί ήρθαν και οι πρώτες εικόνες από τη λεχώνα Σταματίνα.

Στην εκπομπή, η Τσιμτσιλή μίλησε για το αγοράκι της που και αυτό μοιάζει στον μπαμπά του! «Νομίζω ότι το μόνο στοιχείο του δικού μου DNA που περνάει στα παιδιά της οικογένειας είναι πώς βγαίνουν με αλογοουρά. Είναι τρεις κλώνοι του Θέμη Σοφού με μαλλιά Σταματίνας. Αφού είδε τον γιο του ο Θέμης πήγε και κουρεύτηκε λίγο για να μοιάζουν ακόμη περισσότερο […] Τον γιο τον ήθελα “Θεμάκο»», είπε χαρακτηριστικά.

stama

Επίσης, η Σταματίνα αποκάλυψε ότι αυτή τη φορά πόνεσε λίγο περισσότερο, γιατί ήταν η τρίτη καισαρική και το προηγούμενο βράδυ είχε ταλαιπωρηθεί με πόνους: «… Η πρώτη μέρα ήταν λίγο πιο δύσκολη, αλλά είναι τόσο μεγάλη η ευτυχία και η χαρά που το ξεχνάς», είπε.

«Οι κόρες μας ήρθαν για λίγο να τον δουν και ήταν ξετρελαμένες», περιέγραψε η παρουσιάστρια την πρώτη συνάντηση των δυο κοριτσιών της με τον μικρό αδελφό τους

«Είναι ο Γιάννης μας, Ιωάννης – Εφραίμ. Γιάννη τον φωνάζουμε, όπως ο πεθερός μου, που πιστεύω αν ζούσε θα ήταν πολύ χαρούμενος και συγκινημένος. Και ο Άγιος Εφραίμ που είναι προστάτης και δικός μου και του Θέμη», είπε για το όνομα του μπέμπη.

Η συζήτηση έκλεισε όταν ο μπέμπης άρχισε να κλαίει για να φάει και η Σταματίνα εξήγησε ότι έχει μπει σε διαδικασία θηλασμού και ο γιος της την ψάχνει!

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή θα πάρει εξιτήριο σήμερα.

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις όλα τα νέα μας