Αυτά είναι τα πιο φωτογραφημένα μέρη στο Instagram!

jay-wennington-373

Σίγουρα έχεις ακούσει τη φράση “Αν δεν ανεβάσεις φωτογραφία στο Instagram, είναι σαν να μη συνέβη ποτέ”. Μία φράση που περιγράφει ακριβώς πόσο το app έχει αλλάξει τη ζωή μας, αφού πλέον όπου σταθούμε και όπου βρεθούμε βγάζουμε φωτογραφίες για να μοιραστούμε τη χαρά μας που επισκεφθήκαμε ένα μέρος, πόσω μάλλον όταν είμαστε διακοπές. Έτσι φωτογραφίες από όμορφα μέρη γεμίζουν κάθε μέρα το Instagram, προσπαθώντας να ξεχωρίσουν. Εμείς βρήκαμε τα πιο φωτογραφημένα μέρη του κόσμου και σας τα παρουσιάζουμε!

Empire State Building

Όποιο κείμενο και να διαβάσεις, όποιον άνθρωπο και να ρωτήσεις θα σου πει ότι αν επισκεφθείς ποτέ τη Νέα Υόρκη πρέπει να περάσεις μία βόλτα από το Empire State Building και τον 102ο όροφο του για μια μαγευτική θέα της πολής, ιδανική για φωτογραφίες.

View this post on Instagram

Current state of mind. 🇺🇸🗽

A post shared by Dean Nye (@dean_nye) on

Big Ben

Είναι ίσως το πιο γνωστό ρολόι στον κόσμο. Το Big Ben βρίσκεται δίπλα στις όχθες του ποταμού Τάμεση στο Λονδίνο και κάθε χρόνο προσελκύει χιλιάδες τουρίστες από όλο τον κόσμο. Λόγω της μεγάλης τουριστικής του κίνησης κάθε χρόνο ανεβαίνουν στο ίντερνετ εντυπωσιακές φωτογραφίες που τού χάρισαν επάξια μια θέση στη λίστα με τα πιο φωτογραφημένα μέρη στο Instagram.

View this post on Instagram

I love London society, it is entirely composed now of beautiful idiots and brilliant lunatics. Just what society should be. (Oscar Wilde) 🦋🦋🦋 ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ✪✪ photo by: @estercuni ⠀⠀⠀⠀⠀ ✦ Selected by: @heike2109 ✦ To be featured please follow: ⠀✧ @folksouls ✦ Valid Tag: #folksouls ✦ #estercuni_folksouls ⠀⠀⠀⠀ ✦ Please visit our affiliated hubs: ⠀✧ @hvmansouls ⠀✧ @bnwsouls ⠀✧ @vibflow @arts_of_enigma ⠀✧ @bnw_planet ⠀✧ @bnw_drama ✧ @macro_drama ⠀✧ @winterwillneverend ⠀✧ @___bodylanguage___ ⠀✧ @___malelanguage___ ⠀✧ @___wildlanguage___ ⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ☛#Exclusive_Shot#VisualsOfLife#igpodium_mag#igpodium_mood#mobilemag#LifeOfAdventure#Visual_Heaven#thecreatorclass#Folk#ig_Mood#LiveFolk#Phototag_it#IgersMood#bleachfilm#way2ill#tangledinfilm#heatercentral#superhubs#superhubs_souls#moodygrams ⠀⠀

A post shared by F O L K S O U L S (@folksouls) on

View this post on Instagram

The Landmark 🇬🇧

A post shared by This Is My World 🌎 (@travelfrick) on

Κολοσσαίο

Ένα από τα πιο γνωστά αξιοθέατα στον κόσμο είναι το Κολοσσαίο της Ρώμης, που κατασκευάστηκε το 72 μ.Χ. Είχε εκτιμώμενη χωρητικότητα 50.000-80.000 ανθρώπων και βρίσκεται στο κέντρο της Ρώμης, οπότε είναι πολύ δύσκολο να το αγνοήσουν οι τουρίστες.

View this post on Instagram

when in rome #colosseum #gelato #italy

A post shared by Amanda Knox (@amandaknox) on

View this post on Instagram

• Le cliché obligatoire 🐒 #Rome

A post shared by Margaux 💫 (@bonjourwhite) on

Ακρόπολη

Από μία τέτοια λίστα είναι αδύνατο να λείπει η Ακρόπολη και ο Παρθενώνας. Πέρα από την ιστορική και αρχιτεκτονική σημασία που έχει για τον ελληνικό πολιτισμό, η Ακρόπολη έχει ανακηρυχθεί και μνημείο πολιτιστικής κληρονομιάς της UNESCO. Γι’αυτούς και πολλούς άλλους λόγους άνθρωποι από όλο τον κόσμο επισκέπτονται και φωτογραφίζουν την Ακρόπολη κάθε χρόνο.

Taj Mahal

To Taj Mahal θεωρείται σύμβολο αφοσίωσης, είναι ένα μαυσωλείο αφιερωμένο από τον αυτοκράτορα Mughal στη γυναίκα του. Χτίστηκε το 1600 και θεωρείται ένα από τα επτά θαύματα του κόσμου.

 

Μαίρη Ιακωβίδη