Τα πιο κοσμοπολίτικα νησιά για να πας διακοπές - Μέρος 2ο

hello-lightbulb-295383

Το καλοκαίρι είναι συνυφασμένο με τα ελληνικά νησιά. Όλα τα νησιά γεμίζουν κόσμο που κατακλύζει τις παραλίες τους και τα γραφικά τους σοκάκια περιμένοντας να τα εξερευνήσει. Παρακάτω θα βρεις το δεύτερο μέρος του οδηγού μας με τα πιο κοσμοπολίτικα νησιά της Ελλάδας, για να προετοιμάσεις τις διακοπές σου.

(Διάβασε ΕΔΩ :Τα πιο κοσμοπολίτικα νησιά για να πας διακοπές - Μέρος 1ο)

Ίος

Η Ίος εδώ και κάποια χρόνια έχει γίνει παράδεισος για όσους αγαπούν τα clubs και τις διασκεδαστικές διακοπές. Πέρα όμως από αυτή της τη φήμη, έχει μια δική της προσωπικότητα και μερικά από τα πιο ψαγμένα "μυστικά" των Κυκλάδων.

Τζιά

Η Κέα, γνωστή και ως Τζιά, είναι το πιο κοντινό νησί από το σύμπλεγμα των Κυκλάδων στην Αθήνα. Ένα νησί με το δικό του μοναδικό χαρακτήρα, που ισορροπεί μεταξύ της χαλαρότητας και του κοσμοπολίτικου αέρα του.

Αντίπαρος

Η Αντίπαρος τα τελευταία χρόνια έχει αναδειχθεί στον πιο in καλοκαιρινό προορισμό. Το νησί με τις πανέμορφες παραλίες έχει δει τα τελευταία χρόνια τους τουρίστες του να πολλαπλασιάζονται. Σε αυτό έχουν συμβάλει οι διάσημοι του εξωτερικού που το επισκέπτονται συχνά, αλλά και τα κοσμοπολίτικα σοκάκια της χώρας που είναι γεμάτα με ωραία μαγαζιά.

Κέρκυρα

Η Κέρκυρα είναι ίσως το πιο κοσμοπολίτικο νησί του Ιονίου, που είναι ταυτισμένο με μύθους και με πριγκίπισσες. Αποτελεί πόλο έλξης εκατοντάδων χιλιάδων επισκεπτών κάθε χρόνο και πηγή έμπνευσης για όλες τις καλές τέχνες. Έχει τεράστια πολιτιστική κληρονομιά και διαθέτει ιδιαίτερη αίγλη, η οποία, σε συνδυασμό με τις φυσικές ομορφιές, τις παραλίες και τα ενδιαφέροντα αξιοθέατα, την καθιστά έναν από τους πιο ελκυστικούς προορισμούς.

View this post on Instagram

Венецианский фонтан в Керкире – колодец со стилизованными цветками и другими символами, был изготовлен по проекту Antonis #Kokkini в 1699 как подарок керкирийской общине. До 1840 годов, когда британцы провели в городе проточный водопровод, вода поставлялась продавцами воды, которые доставляли ее от ближайшей реки и из подземных цистерн. Большая часть из городских площадей была построена специально для того, чтобы собирать дождевую воду и хранить ее в подземных цистернах. #ВенецианскийФонтан #Керкира #Корфу #Греция #отдых2015 #архитектура #Corfu #Corfu_island #Greece #architecture #Kerkira #i_love_Corfu #iggreece #igcorfu #tourism #travel #trip2015

A post shared by Corfu_Island⚓️ (@corfu_island) on

 

Μαίρη Ιακωβίδη