Τα πάρτι της Αθήνας για το Halloween

tumblr_ofqzixnb5k1thtf3eo1_1280

Τι και αν στη χώρα μας το Halloween δεν γιορτάζεται επίσημα; Αρκετά bars και clubs της Αθήνας σου δίνουν την ευκαιρία να ζήσει και εσύ τη μαγεία του Halloween, μίας από τις πιο γνωστές γιορτές του δυτικού κόσμου. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να βάλεις την πιο τρομακτική στολή σου και να παρευρεθείς σε ένα  από τα πολλά θεματικά που θα γίνουν το Σαββατοκύριακο.

- Την Παρασκευή 27/10, το Χυτήριο διοργανώνει ένα Spooktacular Halloween Carnival από τις 22:00 το βράδυ με ελεύθερη είσοδο.

- Την Παρασκευή στις 27, και η Αρχιτεκτονική διοργανώνει το Trasher Halloween Party / The Ultimate Trash Party, με μουσική από linkin park μέχρι madonna. Είσοδος 5€

- Ενώ το Galaxy bar του Hilton διοργανώνει το δικό του Halloween πάρτι με την ανάλογη διακόσμηση, με δωρεάν welcome drink σε όσους έρθουν στο πάρτι με στολή και διαγωνισμό καλύτερης μεταμφίεσης. Η καλύτερη στολή της βραδιάς θα κερδίσει μία διανυκτέρευση για 2 άτομα σε ένα Executive δωμάτιο με θέα στην Ακρόπολη. Είσοδος ελεύθερη.

- Το Σάββατο το Second Skin διοργανώνει την Day of the Dead, γεμάτη μουσική και free spooky make up.

- Επίσης το Σάββατο το La Esquina στο Κολωνάκι έχει το δικό του Halloween Costume Party με ελεύθερη είσοδο.

- Από την άλλη, το Ρομάντσο διοργανώνει θεματικό Halloween party, με ελεύθερη είσοδο, για το It, το οποίο ξαναβγήκε πρόσφατα στους κινηματογράφους.

- Tο Σάββατο 28 Οκτωβρίου παραμονές του Halloween και το Belleville στον Κεραμεικό διογανώνει ένα Creepy Halloween Party, με μουσικές από τα 80’s.

- Tην Τρίτη 31/10 ανήμερα του Halloween επιστρέφει στο six d.o.g.s. ένα από τα πιο γνωστά Halloween πάρτι της Αθήνας το A Spooktacular Halloween Night με ελεύθερη είσοδο και σπέσιαλ Halloween κοκτέιλς στα 5€.

- Τέλος, την Τρίτη τα TGI Fridays στο Κολωνάκι διοργανώνουν το Night of the Living Dead Party, με τρομακτικές μουσικές από τον Κωνσταντίνο Γκενεράλη και πολλές άλλες εκπλήξεις.