Τα οφέλη της Κερατίνης για τέλεια βαφή μαλλιών

Keratin Color

Η βαφή μαλλιών Keratin Color από τον Schwarzkopf για χρήση στο σπίτι αποτελεί το απόλυτο μυστικό για χολιγουντιανή αίγλη στα μαλλιά.

Όταν είσαι πρώτος, ατενίζεις τον κόσμο από την κορυφή με αυτοπεποίθηση. Αυτή ακριβώς την αυτοπεποίθηση επιθυμεί να μεταδώσει σε όλες της γυναίκες η βαφή Keratin Color από τον Schwarzkopf χαρίζοντας μια εμπειρία απόλυτης περιποίησης και χρώμα γεμάτο λάμψη! Η λάμψη, όμως, εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό και από το υπόβαθρο των μαλλιών, τα οποία ο Schwarzkopf ξέρει ότι αποτελούν το Α και το Ω μιας άψογης εμφάνισης, κάνοντάς μας να νιώθουμε 100% ο εαυτός μας. Γι’ αυτό δημιούργησε την πρώτη μόνιμη περιποιητική βαφή του για χρήση στο σπίτι, που επιστρατεύει τη δύναμη της Κερατίνης και στα 3 βήματα της διαδικασίας: πριν από τη βαφή με ένα serum περιποίησης με Κερατίνη, κατά τη διάρκεια, χάρη στην κρέμα βαφή με Κερατίνη, και τέλος μετά τη διαδικασία, με τη μαλακτική κρέμα με Κερατίνη. Έτσι, η Keratin Color δεν προσφέρει απλώς πλούσιο χρώμα, αλλά φροντίζει παράλληλα την υγεία της τρίχας, ώστε να το αναδείξει και να το διατηρήσει άψογο για περισσότερο χρόνο.

6-

Η κερατίνη, βασικό συστατικό των μαλλιών σε ποσοστό πάνω από 90%, καταστρέφεται με το πέρασμα του χρόνου, τις περιβαλλοντικές επιθέσεις, το styling και άλλους παράγοντες, ενώ δεν αναπληρώνεται εύκολα. Εδώ δρα η Keratin Color: εμπλουτίζει την τρίχα με την κερατίνη που της είναι απαραίτητη και έτσι εμποδίζει το σπάσιμο και τον γρήγορο αποχρωματισμό της, επιτρέποντας στη βαφή να εισχωρήσει τέλεια στο «σώμα» της. Αποτέλεσμα, ασύγκριτο χρώμα που διαρκεί, χωρίς να χάνει τη λάμψη του! Για να υπέροχα βαμμένα μαλλιά, η Κeratin σας προτείνει να διαλέξετε από τη λαμπερή παλέτα των Coοl Blond αποχρώσεών της, όπως το 6.1 Ξανθό Σκούρο Σαντρέ, το 7.1 Ξανθό Σαντρέ, το 8.1 Ξανθό Ανοιχτό Σαντρέ και το 9.1 Ξανθό Πολύ Ανοιχτό Σαντρέ, ψυχρές ξανθές αποχρώσεις που θα χαρίσουν χολιγουντιανή αίγλη στα μαλλιά σας!

Διαβάστε εδώ για την καμπάνια Color your Moments!, που εξελίχθηκε σε εικαστικό γεγονός, χάρη στη συμμετοχή της γνωστής φωτογράφου Ρούλας Ρέβη.