Τα χρώματα – τάσεις στα χείλη για την άνοιξη!

χείλη + τάσεις

Κάθε εποχή έχει τις τάσεις της, σε μόδα και ομορφιά. Έτσι, μετά τα χρώματα που θα δοκιμάσουμε στα νύχια μας αυτή την εποχή (δες εδώ), ήρθε η στιγμή να δούμε και τα χρώματα που θα δοκιμάσουμε στα χείλη μας!

Τη φετινή χρονιά τα matte κραγιόν έδωσαν τη θέση τους στα λαμπερά lip gloss: όσο πιο λαμπερά τα χείλη τόσο πιο καλά, «φωνάζουν» οι makeup artists, οπότε καλό είναι να ξεκινήσεις την ανανέωση του νεσεσέρ σου με την προσθήκη ενός lip gloss!

Smashbox-Lip_Gloss-Be_Legendary-Pink_Lady

Be Legendary Lip Gloss, Smashbox, 15,64 € (Gallery de Beaute)

Φέτος, όμως, ήταν και η χρονιά του ροζ! Ροζ στα ρούχα, ροζ και στα χείλη, άλλοτε πιο έντονο (φούξια), άλλοτε πιο απαλό (ειδικά, αυτή τη απόχρωση ήταν κορυφαία ανάμεσα στα beauty looks της πασαρέλας για τις κολεξιόν της άνοιξης!).

Lancôme Lip Lover in 313 Rose Ballet, 17,18 € (Sephora)

 

NARS Audacious Lipstick (Michiyo), narscosmetics.com, 31€

Δυναμικό comeback κάνει αυτή τη σεζόν και το πορτοκαλί. Και όταν λέμε πορτοκαλί, δεν εννοούμε το κόκκινο που «πορτοκαλίζει», μιλάμε για το έντονο, καθαρό πορτοκαλί, που μοιάζει τολμηρή επιλογή, ωστόσο μπορεί να δώσει εκπληκτικά αποτελέσματα σ’ ένα beauty look.

Kρεμώδες lipstick σε λαμπερό- κίτρινο πορτοκαλί, MAC, 19,50€

Αν, τέλος, σας μοιάζει τολμηρό το πορτοκαλί χρώμα, πώς θα σας φαινόντουσαν τα glitter lips; Η τάση αυτή, των χειλιών με glitter, είχε μεγαλύτερη επιτυχία σε χειμερινά beauty looks, αλλά αυτό καθόλου δεν αποτρέπει τη συγκεκριμένη επιλογή από το να διεκδικήσει μια θέση και σε ανοιξιάτικα …χείλη.