Τα κουρέματα του καλοκαιριού και ποιο σου ταιριάζει!

maxx-miller-189710

Θες να κάνεις μια αλλαγή για να ανανεωθείς για το καλοκαίρι; Μία από τις αλλαγές που θα σου φτιάξουν τη διάθεση είναι να κουρευτείς. Για να διαλέξεις το κατάλληλο κούρεμα και να είσαι μέσα στη μόδα, εμείς βρήκαμε τα πιο εντυπωσιακά και μοδάτα κουρέματα του καλοκαιριού και στα παρουσιάζουμε μαζί με τις celebrities που τα τόλμησαν ήδη. Τι περιμένεις,  ήρθε η ώρα να κλείσεις ραντεβού στο κομμωτήριο!

1- Βob μέχρι τους ώμους

Τα καρέ μαλλιά μέχρι τους ώμους δημιουργούν την αίσθηση layers ("στρώματα") και δίνουν όγκο. Ο χαμηλός κυματισμός δίνει κίνηση, ενώ το πάνω μέρος δίνει συμμετρία. Το συγκεκριμένο κούρεμα είναι κατάλληλο για κορίτσια με πρόσωπο σε σχήμα καρδιάς.

❄️ #officexmasparty

A post shared by Olivia Munn (@oliviamunn) on

2- Κοντά μαλλιά

Τα κοντά μαλλιά είναι ιδανικά για όσες θέλουν να "ξεκουράσουν" λίγο την τρίχα τους και να τολμήσουν κάτι διαφορετικό. Για να πετύχεις το συγκεκριμένο κούρεμα πρέπει να έχεις ίσια μαλλιά, ενώ ιδανικό είναι το οβάλ πρόσωπο.

#madvma17 #aftotokati photo by @king_kills_queen

A post shared by Eleni Foureira (@foureira) on

3- Μακριά μαλλιά με αφέλειες

Το συγκεκριμένο κούρεμα δίνει αρκετή κίνηση στα μαλλιά, ενώ οι αφέλειες “κόβουν” το πρόσωπό σου στα δύο και τονίζουν τα μάτια και τα χείλια σου. Το κούρεμα αυτό είναι ιδανικό για κορίτσια με στρογγυλό, οβάλ ή τετράγωνο πρόσωπο.

Darling 💞 #keiraknightley

A post shared by Keira Knightley (@keira_knightley_) on

4- Κοντό καρέ μέχρι το πιγούνι

Το κοντό καρέ μέχρι το πιγούνι, ειδικά κομμένο σε ίσια γραμμή, τονίζει αρκετά το πρόσωπο και του δίνει μια δυναμικότητα. Το κούρεμα είναι ιδανικό για ίσια μαλλιά και για πρόσωπα σε σχήμα καρδιάς ή διαμαντιού.

So proud to be the new face of Louis Vuitton 💖💖💖 @louisvuitton @nicolasghesquiere

A post shared by Lea Seydoux (@leaseydoux_genuine) on

5- Σγουρά μαλλιά με φιλάρισμα

Τα σγουρά μαλλιά με φιλάρισμα είναι ιδανικά για γυναίκες με άφρο στιλ. Αυτό το κούρεμα δίνει τη δυνατότητα σε όσες έχουν σγουρά μαλλιά να μην ασχολούνται καθόλου με τα μαλλιά τους πριν από κάθε τους έξοδο.

#SoSTONED @manoloblahnikhq Pictured above: "Bajan Princess"

A post shared by badgalriri (@badgalriri) on

6- Soft undercut

Στο soft undercut τα μαλλιά είναι πιο κοντά στο πίσω μέρος, ενώ έχουν ένα ατίθασο φιλάρισμα. Το συγκεκριμένο κούρεμα είναι ιδανικό για κυμματιστό look και beach waves, ενώ ενδείκνυται για οβάλ και τετράγωνα πρόσωπα.

Alexis Chan dot com. JK, link in bio.

A post shared by Alexa (@alexachung) on