Τα κοσμήματα που δε βαρεθείς να τα φοράς όλο το καλοκαίρι

ggp

Πόσες φορές έχεις αγοράσει κοσμήματα που τα φόρεσες όλο και όλο μια φορά, και τα άφησες στην άκρη; Η απάντηση είναι περισσότερες από μία. Μοιάζει σχεδόν με μάστιγα, αλλά είναι μια αλήθεια. Κάθε σεζόν αγοράζουμε κοσμήματα που θα ολοκληρώσουν τα outfits μας, χωρίς να έχουν τον πρωταγωνιστικό ρόλο και που σε δεύτερο χρόνο δε θέλουμε να τα φορέσουμε ξανά.

Ποια είναι τα κοσμήματα λοιπόν που αξίζει να επενδύσεις; Που η «δύναμη» τους είναι τέτοια δε θα βαρεθείς να τα φοράς όσος καιρός και να περάσει και θα προσδώσουν στο στυλ σου χαρακτήρα;

Όσο περίεργο και να σου φανεί, ειδικά σε μια σεζόν που επιβάλλει τις πληθωρικές εμφανίσεις, εμείς θα σε προτρέψουμε να επενδύσεις στην κομψότητα και στην προσιτή πολυτέλεια ενός κοσμήματος που θα αντιπροσωπεύει εσένα. Ένα κόσμημα τόσο ξεχωριστό όσο και εσύ, που δε θα χρειαστεί να το αποχωριστείς, ό,τι και αν επιλέξεις να φορέσεις.

Είτε πρόκειται για ένα ζευγάρι σκουλαρίκια, κολιέ ή δαχτυλίδι, η νέα unisex συλλογή των σχεδιαστών της G&P Jewellery είναι αυτή που πρέπει να δεις!

Κάθε κόσμημα σχεδιάζεται στο χέρι αποτυπώνοντας τη φιλοσοφία της εταιρείας, με σκοπό να αναδείξει τη δυναμική και διττή ταυτότητα που έχουμε όλες μέσα μας και τη θηλυκότητα κάθε γυναίκας! Κοσμήματα αφιερωμένα στη δική σου ανάγκη να εκφραστείς ελεύθερα και να γράψεις τους δικούς του κανόνες όχι μόνο αυτό το καλοκαίρι, αλλά και κάθε εποχή!

Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι, να διαλέξεις το δικό σου κόσμημα που θα σε συντροφεύσει σε κάθε σου εμφάνιση. 

Lions Necklaces 

Είτε ανήκεις στο ζώδιο του Λέοντα είτε σε χαρακτηρίζει ο δυναμισμός του και η ηγετική του φύση, αυτό είναι το κόσμημα σου.

gp1

Δες τα Lions Necklaces

 

Mini Panther Necklaces 

Δυναμισμός και μυστήριο σε ένα κόσμημα statement. Aν νιώθεις ήδη ταύτιση με αυτό το κόσμημα, ξέρεις πως δεν θα το αποχωριστείς ποτέ.

gp2

Δες τα Mini Panther Necklaces

 

Sunshine Earrings

Αν έχεις βαρεθεί τους κλασικούς κρίκους, αυτά τα σκουλαρίκια θα γίνουν τα αγαπημένα σου. Με πηγή έμπνευσης τις ακτίνες του ήλιου, θα κάνουν ακόμη πιο summerish κάθε σου outfit.

gp3

Δες τα Sunshine Earrings

 

Feather Earrings

Για τα μποέμ κορίτσια και τα ελεύθερα πνεύματα, αυτά τα σκουλαρίκια είναι έρωτας με την πρώτη ματιά. Το φτερό είναι ένα από τα διαχρονικά σύμβολα της ελευθερίας, chic και πάντα in fashion!

gp4

Δες τα Feather Earrings

 

Fishbone Necklaces

Ένα κολιέ που δε πρόκειται να αποχωριστείς, ακόμη και όταν περάσει το καλοκαίρι! Θα κάνει τέλεια αντίθεση με το μαύρισμα σου, θα γίνει το key item στις εμφανίσεις στην παραλία αλλά και στις βραδινές σου βόλτες στα νησιώτικα σοκάκια!

gp5

Δες τα Fishbone Necklaces

 

Tooth Shark Necklaces

Από τα αγαπημένα κοσμήματα των minimal lovers που συνδυάζεται με casual outfits αλλά και βραδινές εμφανίσεις. Μη φοβηθείς το layering!

gp6

Δες τα Tooth Shark Necklaces

 

EshopG&P Jewellery

Facebook@G&Pjewellerydesigner

Instagram@gpjewellerydesigners