Τα καλύτερα tips για να φροντίσεις τα πουλόβερ σου


Πώς θα καταφέρεις να τα διατηρήσεις σαν καινούρια;

Ένας από τους λόγους που οι περισσότερες γυναίκες λατρεύουμε τον χειμώνα είναι πως από την στιγμή που ξεκινούν οι κρύες ημέρες μπορούμε να φορέσουμε τα αγαπημένα μας πουλόβερ.

Είναι άλλωστε ο καλύτερος τρόπος για να νιώθουμε ζεστές και για να δημιουργήσουμε stylish εμφανίσεις.  Τα πουλόβερ χρειάζονται όμως ιδιαίτερη φροντίδα για να παραμείνουν σε μία καλή κατάσταση. Τι πρέπει να γνωρίζετε για να τα διατηρήσετε σαν την πρώτη μέρα που τα αγοράσατε;

Αυτά είναι τα 4 tips που πρέπει να γνωρίζετε

Αφαιρέστε προσεκτικά τα χνούδια

Από τα πρώτα πράγματα που έρχονται στο μυαλό μας όταν σκεφτόμαστε τα χειμερινά μας πουλόβερ είναι αφενός η ζεστασιά που νιώθουμε κάθε φορά που τα φοράμε και αφετέρου τα χνούδια που γεμίζουν και μας ενοχλούν. Τα κακά νέα είναι πως όλα τα πουλόβερ γεμίζουν χνούδια χωρίς να φταίμε απαραίτητα εμείς, τα καλά νέα όμως είναι πως μπορούμε να καθαρίσουμε το πουλόβερ μας ώστε να μοιάζει με καινούριο. Αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να κρατήσετε το πουλόβερ σας τεντωμένο στο σημείο όπου υπάρχει το χνούδι και να το αφαιρέσετε με απαλές κινήσεις ή να το κόψετε με ένα ψαλίδι.

Προσέξτε τις κλωστές

Ένας από τους λόγους που επίσης μας δυσκολεύουν τα πουλόβερ είναι οι κλωστές που ξεφεύγουν. Μάλιστα αυτή είναι η αιτία που πολλές από εμάς έχουμε χαλάσει κάποια πουλόβερ όταν στην προσπάθεια μας να αφαιρέσουμε αυτές τις κλωστές καταλήγουμε  να δημιουργούμε τρύπες στο αγαπημένο μας πουλόβερ.  Για να μην σας συμβεί αυτό το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να τραβήξετε την κλωστή που έχει ξεφύγει προς τα μέσα, ώστε να είναι σίγουρο πως δεν θα τραβηχτεί. Θα πρέπει όμως να είστε ιδιαίτερα προσεκτικές.

Διάβασε τη συνέχεια στο : Unique By Ermes

 Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις όλα τα νέα μας