Τα καλύτερα matching tattoos που μπορείς να κανείς με την κολλητή σου

τατουάζ

Ιδέες για τα ωραιότερα τατουάζ που μπορείς να κανείς με την καλύτερη σου φίλη

Η κολλητή σου είναι ένα από τα σημαντικότερα άτομα στη ζωή σου, είναι αυτή στην οποία θα γκρινιάξεις, θα κλάψεις για αυτόν που σε πλήγωσε, θα μοιραστείς τα άγχη και τις ανησυχίες σου. Είναι το άτομο στο οποίο μπορείς να πεις τις πιο απόκρυφες σκέψεις σου χωρίς να σε κρίνει, γιατί πολύ απλά σε ξέρει και σε αγαπάει για αυτό που είσαι.

Με την φίλη σου θα περάσεις τις πιο ωραίες στιγμές της ζωής σου , συναυλίες, μεθύσια, βραδινές έξοδοι με επιστροφή τα χαράματα με τα τακούνια στο χέρι. Εικόνες και στιγμές που θα έχεις μια ζωή όχι μόνο στο άλμπουμ με τις φωτογραφίες σου, αλλά και μέσα στο μυαλό και την καρδιά σου.

Και επειδή ζούμε σε μια εποχή που τα τατουάζ είναι ένας τρόπος για να «γράψεις» μια στιγμή ή ένα συναίσθημα στο δέρμα σου και το μυαλό σου για πάντα, το να κανείς ένα matching tattoo με την κολλητή σου είναι ένας υπέροχος τρόπος για να «σφραγίσετε» τη φιλία σας. Μπορεί να είναι κάποια φράση που σας εκφράζει, δυο τατουάζ που ενωμένα έχουν μια σημασία, κάτι προσωπικό που θα σας θυμίζει τις στιγμές που έχετε περάσει μαζί και όλα αυτά που σας δένουν.

Εμείς βρήκαμε τα πιο γλυκά τατουάζ που μπορείς να κανείς παρέα με την κολλητή σου, και σου τα παρουσιάζουμε για να πάρετε ιδέες!

Πηγή Φωτογραφιών: Instagram

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις όλα τα νέα μας