Τα καλοκαιρινά trends στη διακόσμηση: 5 εξαιρετικές ιδέες!

maxilaria

Οι τάσεις δεν αφορούν μόνο τη μόδα και την ομορφιά, αφορούν και τη διακόσμηση. Και το φετινό καλοκαίρι φέρνει μαζί του εξαιρετικές ιδέες για να δοκιμάσετε.

Αν, λοιπόν, θέλετε να προχωρήσετε σε μια ανανέωση του σπιτιού σας, το καλοκαίρι του 2017 έχει να σας προτείνει ιδέες που φτιάχνουν τη διάθεση- όπως τα φυτά σε εσωτερικούς χώρους- και μπορούν να παραμείνουν και για τον χειμώνα!

1- Το πράσινο: Είναι ένα χρώμα που το βλέπουμε όλο και συχνότερα στη διακόσμηση εσωτερικών χώρων, και όχι απαραίτητα στους τοίχους. Μαξιλάρια, έπιπλα, διακοσμητικά ταπετσαρίες, κουρτίνες, όλα μπορούν να παίξουν τον ρόλο τους στην ...πράσινη διακόσμηση! Υπ' όψιν, το πράσινο είναι το χρώμα που συμβολίζει την ελπίδα και την ανάταση και φέρνει θετική αύρα στον χώρο

1-deco

2- Φυτά: Άλλο ένα trend στη διακόσμηση είναι η χρήση φυτών εσωτερικού χώρου για τη διακόσμηση του σπιτιού σας. Τα φυτά σαφώς και φτιάχνουν τη διάθεση, δίνουν μια νότα ζωντάνιας στον χώρο και φυσικά μπορεί να λειτουργήσουν ως η "πράσινη πινελιά" που θέλουν οι φετινές τάσεις στη διακόσμηση.

2-δεψο

3- Μάρμαρο: Είναι ένα υλικό κλασικό που δίνει μια νότα αρχοντιάς, και φέτος επιστρέφει για να πάρει τη θέση του στα μπάνια, στους πάγκους της κουζίνας, ακόμα και ως ...τραπεζάκι σαλονιού!

3-deco

4-Πλακάκια: Μπορούν πραγματικά να δώσουν άλλη εικόνα στον χώρο σας, και μπορούν ανάλογα με το σχέδιό τους, να καθορίσουν το ύφος και το στιλ της διακόσμησής σας. Πάντως, είναι σίγουρα μια πολύ καλή επιλογή αν χρειάζεστε μια ανανεώση στο μπάνιο, την κουζίνα ή ακόμα και στην κρεβατοκάμαρά σας!

4-deco

5- Γεωμετρικά patterns: Τα γεωμετρικά σχέδια είτε σε τοίχους είτε σε διακοσμητικά αντικείμενα ή ακόμα και στο συνδυασμό τους σ' ένα εσωτερικό χώρο είναι μια πολύ ιδιαίτερη τάση. Αν δεν θέλετε να καλύψετε ολόκληρο τοίχο με ταπετσαρία με γεωμετρικό pattern, μπορεί απλά να ρίξετε μερικά μαξιλάρια στον καναπέ σας.

5-deco maxilaria