Τα ζώδια του μήνα: Τι θα συμβεί αστρολογικά τον Φεβρουάριο;

τα ζώδια του μήνα

Οι αστρολογικές προβλέψεις του μήνα για κάθε ζώδιο 

Τον Φεβρουάριο θα έχουμε τις δύο πρώτες εκλείψεις του έτους, ευκαιρία να γίνουν ξεκαθαρίσματα, να πεταχτεί εκείνο που δεν είναι χρήσιμο ή έχει ολοκληρώσει τον κύκλο του και να τακτοποιηθούν τυχόν εκκρεμότητες από το παρελθόν.

Τι θα φέρει ο Φεβρουάριος στα ζώδια

Κριός 21/3 – 20/4

Απολαύστε αυτή την περίοδο της ζωής σας με όση διάθεση διαθέτετε. Μπορεί οι εκλείψεις να φέρνουν απώλειες αλλά αυτές οι εκλείψεις φέρνουν για σας απώλειες σε ότι σας ταλαιπωρούσε και σας δημιουργούσε προβλήματα, είτε αυτό ήταν πρόσωπο είτε αντικείμενο. Αυτή την περίοδο εσείς οι Κριοί του 2ου δεκαημέρου, η διασκέδαση, τα παιδιά ή τα ερωτικά σας, θα έχουν το πρώτο ρόλο στην ζωή σας. Η προηγούμενη κατάσταση τελειώνει, αλλάζουν τα δεδομένα σ’ αυτούς τους τομείς της ζωής σας. Ο παλιός τρόπος διασκέδασης τον οποίο είχατε υιοθετήσει στο παρελθόν μπορεί να μην σας ικανοποιεί πια και θα αποκτήσετε άλλα ενδιαφέροντα τα οποία θα σας προσφέρουν περισσότερη χαρά.

Για όσους από σας είστε γονείς, ίσως παίξει ρόλο μια αλλαγή που έχει σχέση με το παιδί σας. Ίσως βρίσκεται στην εφηβεία και αλλάζει η συμπεριφορά του, ίσως αποκτά την δική του ζωή ή το δικό του σπίτι. Κάποιοι από εσάς η ερωτική σας σχέση δεν σας ικανοποιεί και ψάχνετε τον τρόπο να την τελειώσετε ενώ, όσοι έχετε μια υγιή ερωτική σχέση, τώρα η σχέση αυτή, αποκτά μια άλλη, πιο σοβαρή μορφή.

Μετά τις 15/2 το ενδιαφέρον σας στρέφεται στον τομέα της φιλίας, των στόχων και της ομαδικής απασχόλησης για σας τους Κριούς του 3ου δεκαημέρου. Η κοινωνικότητα σας αυξάνεται αρκετά και δείχνετε ενδιαφέρον να συμμετέχετε σε μια ομάδα, σύλλογο ή κόμμα. Η λαχτάρα σας είναι μεγάλη να κάνετε κάτι που θα βοηθήσει πολύ κόσμο. Θα βρείτε ανθρώπους με το ίδιο όνειρο με εσάς, οι οποίοι θα σας βοηθήσουν να πραγματοποιήσετε τους στόχους σας.

Η φιλία θα παίξει πολύ σημαντικό ρόλο αυτή την εποχή, κάποιες αλλαγές θα κάνετε στα πρόσωπα που θεωρείτε φίλους σας. Όποιος νομίζετε ότι δεν ήταν φίλος όπως εννοείτε εσείς την φιλία, θα αντικατασταθεί με κάποιο νέο πρόσωπο το οποίο πληροί τις προϋποθέσεις αυτές. Σε κάθε περίπτωση να αποφύγετε τις υπερβολές και να παραμείνετε έντιμοι και ειλικρινείς στις συναλλαγές σας με τους άλλους ανθρώπους.

Ταύρος 20/4 – 20/5

Εσείς οι Ταύροι του 2ου δεκαημέρου, ένας τομέας ο οποίος θα κεντρίσει το ενδιαφέρον σας είναι ο τομέας του σπιτιού και της οικογένειας. Αρέσκεστε να βρίσκεστε σε μεγαλύτερη επαφή με τους δικούς σας ανθρώπους οι οποίοι εκφράζουν δυνατά συναισθήματα προς το πρόσωπο σας και αυτό σας γεμίζει με δύναμη και χαρά. Βρίσκεστε σε μια περίοδο όπου ολοκληρώνετε ζητήματα που έχουν σχέση με το σπίτι ή την ακίνητη περιουσία σας. Ίσως ολοκληρώνετε μια ανακαίνιση, επιδιόρθωση, αγορά ή πώληση ακινήτου. Ίσως διακόπτετε την συγκατοίκηση με ένα αγαπημένο πρόσωπο. Δώστε ιδιαίτερη προσοχή στις ανάγκες τις δικές σας ή των προσώπων της οικογένειας σας. Μπορεί να σας χρειάζεται λίγη ξεκούραση ή η μητέρα σας αντιμετωπίζει κάποια προβλήματα με την υγεία της και θα πρέπει να της συμπαρασταθείτε. Περισσότερος χρόνος ξεκούρασης θα σας ανανεώσει και θα σας βοηθήσει να έρθετε πιο κοντά με την οικογένεια σας. Εάν έχετε οικογένεια, αποφύγετε να εμπλέξετε τα ερωτικά με τα επαγγελματικά, αν το έχετε ήδη κάνει αυτό, να περιμένετε τώρα τις επιπτώσεις.

Μετά τις 15/2 τα θέματα καριέρας θα έρθουν στο προσκήνιο με την έκλειψη Ηλίου στον Υδροχόο, για εσάς του Ταύρους του 3ου δεκαημέρου. Έρχεστε αντιμέτωποι με αλλαγές στον επαγγελματικό σας χώρο. Ίσως αλλάζετε εργασία ή αντικείμενο εργασίας ή μια αλλαγή εργοδότη ή διευθυντή. Η καριέρα σας χρειάζεται κάποιες αλλαγές ή διορθώσεις για να καταφέρετε να πετύχετε τους στόχους σας.

Η αλήθεια είναι ότι δεν είστε το ζώδιο το οποίο αρέσκεται σε αλλαγές και εκπλήξεις, έτσι την περίοδο αυτή αποδιοργανώνεστε λίγο. Όμως τώρα έχετε ξεκάθαρους στόχους, ξέρετε ακριβώς τι θέλετε και πως πρέπει να κινηθείτε για να το πετύχετε. Στην πορεία προς την επίτευξη των στόχων σας, προσέξτε λίγο τις υπερβολές και την υπεραισιοδοξία.

Μπορεί να μην είναι τόσο εύκολα τα πράγματα όπως δείχνουν στην αρχή, ίσως οι ευκαιρίες να μην είναι και τόσο ευκαιρίες. Διαχειριστείτε καλύτερα το άγχος αυτής της περιόδου για να μπορέσετε να δείτε πιο ξεκάθαρα την κατάσταση και για να για να μην διαπληκτιστείτε άδικα με κάποιους ανθρώπους. Φίλοι είναι πολύ κοντά σας, υποστηρίζουν τις επιλογές σας και σας βοηθούν να υλοποιήσετε τους στόχους σας.

Δίδυμοι 21/5 – 21/6

Εσείς οι Δίδυμοι του 2ου δεκαημέρου επικοινωνείτε με μεγαλύτερη συχνότητα, μέσω τηλεφώνου, μηνυμάτων αλλά και σε προσωπικές επαφές με τα αδέλφια, τους συγγενείς και τους κοντινούς σας ανθρώπους. Αρέσκεστε στο να βρίσκεστε σε συνεχή επαφή με τον έξω κόσμο, να συναντάτε αγαπημένους ανθρώπους, να διασκεδάζετε, ακόμα και να φλερτάρετε. Στην επικοινωνία σας με τους συγγενείς και τους φίλους υπάρχει πολύ συναίσθημα και μια ανάγκη να αγκαλιάσετε εκείνους οι οποίοι σας έχουν ανάγκη. Οι σχέσεις σας μαζί τους γίνονται πιο οικογενειακές και πιο τρυφερές.

Αν είχατε στο παρελθόν κάποιες διαφωνίες με κάποιο συγγενικό σας πρόσωπο αυτή την περίοδο είναι πιθανό να διακόψετε επαφές μαζί του. Διατηρήστε την ψυχραιμία σας αν δεν θέλετε να βγάλετε απ’ την ζωή σας αυτό το πρόσωπο. Με την καρδιά σας ταξιδεύετε πίσω, σε περασμένες εμπειρίες, συνήθειες και έρωτες και μια νοσταλγία κατακλύζει την ψυχή σας. Έχετε επίσης να ολοκληρώσετε κάποιες εργασίες σπουδών ή νομικές εκκρεμότητες από το παρελθόν.

Μετά τις 15/2 σχεδιάζετε καινούργια ξεκινήματα για το μέλλον και την ζωή σας, εσείς οι Δίδυμοι του 3ου δεκαημέρου. Ίσως ένα νέο ξεκίνημα στο εξωτερικό -σπουδές, επάγγελμα, οικογένεια- ίσως έχετε ρίξει όλο το ενδιαφέρον σας στις σπουδές και στον εμπλουτισμό του βιογραφικού σας ή μπορεί να προγραμματίζετε ένα μακρινό ταξίδι το οποίο σχεδιάζετε από καιρό. Ότι κι αν σχεδιάζετε τίποτα δεν μπορεί να το εμποδίσει. Τα όποια νομικά θέματα που μπορεί να σας απασχολούν θα τελειώσουν αυτή την περίοδο. Η επιθυμία σας για κοινωνικές επαφές ή την συμμετοχή σας σε ομάδες οι οποίες δεν έχουν την ίδια κουλτούρα ή εθνικότητα με την δική σας, είναι πολύ έντονη.

Νιώθετε την ανάγκη να συμμετέχετε σε κοινωνικές ομάδες οι οποίες βοηθούν τον συνάνθρωπο, σε όποιο μέρος του πλανήτη κι αν βρίσκεται πχ “γιατροί χωρίς σύνορα”. Προσέξτε τους ανθρώπους που μπορεί να σας “εχθρεύονται”, υπάρχει το ενδεχόμενο να σας συκοφαντήσουν και να βλάψουν την δημόσια εικόνα σας, ιδιαίτερα για τους Διδύμους του 2ου δεκαημέρου.

Καρκίνος 22/6 – 22/7

Η πορεία της οικονομικής σας κατάστασης και η βελτίωση των εισοδημάτων σας είναι στις πρώτες προτεραιότητες σας αυτή την περίοδο για να αισθανθείτε ικανοποιημένοι Καρκίνοι του 2ου δεκαημέρου. Θα διεκδικήσετε με αποφασιστικότητα χρήματα που σας χρωστάνε αλλά προσοχή να αποφύγετε υπερβολές και αδιέξοδες κινήσεις στις συναλλαγές σας ή όταν κλείνετε συμφωνίες για να μην έχετε απώλειες. Αν μπορείτε κλείστε οποιαδήποτε οικονομική εκκρεμότητα υπάρχει από το παρελθόν. Αν το καταφέρετε, να είστε σίγουροι ότι θα πετύχετε να μην ενοχληθείτε ποτέ ξανά γι αυτό το θέμα. Το εισόδημά σας ίσως αυξηθεί ξαφνικά από μια προσωρινή δουλειά ή από μια απρόβλεπτη ευκαιρία έτσι θα καταφέρετε να βάλετε μία τάξη στις οικονομικές εκκρεμότητες και στα παλιά χρέη. Επιπλέον ελέγξτε τις δαπάνες σας, καθώς έχετε τάση για υπερβολές, αγοράζετε ίσως ακριβά πράγματα τα οποία ενδεχομένως δεν σας είναι απαραίτητα και στιγμιαία σας κάνουν να αισθάνεστε καλύτερα.

Μετά τις 15/2 εσείς οι Καρκίνοι του 3ου δεκαημέρου, πάλι οικονομικά ζητήματα θα σας απασχολήσουν τα οποία όμως είναι συνδεδεμένα με τον/την σύντροφό σας ή τον συνεργάτη σας ή με κάποιες εκκρεμότητες με την εφορία, τις τράπεζες ή τα κληρονομικά. Αισθάνεστε λίγο αγχωμένοι, διότι πιθανόν να έχετε κάνει οικονομικά ανοίγματα, μεγαλύτερα από αυτά που αντέχει το πορτοφόλι σας. Ίσως και να μην είστε εσείς οι υπεύθυνοι γι αυτή την κατάσταση, μπορεί ο/η σύντροφος σας, να κινήθηκε επιπόλαια με τα κοινά σας χρήματα ή να μειώθηκε το εισόδημα του και αυτό έχει αντίκτυπο και στο δικό σας προϋπολογισμό. Με κάποιο τρόπο θα μπορέσετε να κλείσετε τους παλιούς λογαριασμούς και κάτι νέο ξεκινάτε.

Προσέξτε και αποφύγετε τα μεγάλα ανοίγματα και μην κάνετε καινούργια χρέη. Θα έχετε την ευκαιρία να τελειώνετε με κάτι που θέλατε να τελειώσει. Ίσως όμως και να τελειώνει κάτι χωρίς να είστε προετοιμασμένοι γι αυτό το τέλος. Σε κάθε περίπτωση ένα τέλος φέρνει καινούργια πράγματα στην ζωή σας. Εσείς του 2ου δεκαημέρου, επιβάλλεται αυτή την περίοδο να δώσετε μεγαλύτερη προσοχή στην υγεία σας. Ένας προληπτικός έλεγχος είναι το καλύτερο που θα μπορούσατε να κάνετε και μειώστε λίγο τους ρυθμούς σας γιατί θα εξαντληθείτε.

Λέων 23/7 – 22/8

Η πρώτη έκλειψη Σελήνης στο ζώδιο σας, σας αναγκάζει να επαναξιολογήσετε τον εαυτό σας, τα θέλω και τις προτεραιότητές σας, και να καταλάβετε τι πρέπει να κρατήσετε και τι πρέπει να ξεφορτωθείτε είτε αυτό είναι αντικείμενο είτε πρόσωπο. Επικεντρώνεστε τώρα στον εαυτό σας και στο πώς μπορείτε να δέσετε αρμονικά τις δικές σας ανάγκες με των άλλων. Επιθυμείτε περισσότερο ενδιαφέρον, ωστόσο δεν το έχετε και πολύ ανάγκη. Κερδίζετε την προσοχή που λαχταράτε, αλλά μην ξεχνάτε να σέβεστε τους άλλους. Με την έκλειψη αυτή, νιώθετε τα συναισθήματά σας πιο έντονα, με αποτέλεσμα να τα εξωτερικεύετε. Ανάλογα με τον τρόπο που θα τα εξωτερικεύσετε, θα έχετε θετικά ή αρνητικά αποτελέσματα.

Υπάρχει κάποια δυσαρέσκεια με τους γύρω σας, οι οποίοι φαίνεται να σας αμφισβητούν. Αυτό όμως, θα μπορούσε να είναι απλά, μια δική σας εντύπωση, οφειλόμενη στον έντονο συναισθηματισμό σας. Δεδομένου ότι μία έκλειψη Σελήνης σχετίζεται με καταλήξεις, κορυφώσεις και τελειώματα, είναι μια καλή ευκαιρία τώρα, για να ολοκληρώσετε ότι έχει μείνει ημιτελές. Μπορείτε τώρα να κλείσετε όλες εκκρεμότητες σας.

Μετά τις 15/2 ιδιαίτερα Λέοντες του 3ου δεκαημέρου, οι προσωπικές σας σχέσεις απαιτούν την προσοχή σας. Αφουγκράζεστε τις ανάγκες του ανθρώπου με τον οποίο συζείτε ή συνεργάζεστε, εντοπίζετε την όποια δυσαρέσκεια ή ευαρέσκεια του, έτσι μπορείτε να του παραχωρήσετε την ελευθερία που του χρειάζεται για να ασχοληθεί και λίγο με τα χόμπι και τα ενδιαφέροντα του και να νιώσει ευτυχισμένος. Είναι πολύ σημαντικές, αυτή την περίοδο για εσάς οι σχέσεις με τους άλλους ανθρώπους στην ζωή σας, εξαρτάστε από εκείνους περισσότερο απ’ ότι συνήθως. Ενδέχεται να δημιουργήσετε ή να διακόψετε μια σχέση αυτή την περίοδο.

Οι παντρεμένοι Λέοντες θα νιώσετε ότι χρειάζεστε την υποστήριξη από τον/τη σύντροφο σας για να πετύχετε τους στόχους σας. Αυτό το διάστημα μπορεί να εμπλακείτε σε συγκρούσεις γι αυτό καλό θα ήταν να παραμείνετε ψύχραιμοι και να μην αντιδράτε σε κάθε πρόκληση. Ίσως προκύψει κάποιο νομικό θέμα το οποίο θα χρειαστεί λεπτούς χειρισμούς και ευφυείς συμβούλους για να το αντιμετωπίσετε.

 

Διάβασε τα υπόλοιπα ζώδια στο Myhoroscope.gr