Τα ζώδια της εβδομάδας: Τι θα συμβεί την εβδομάδα 13-19/11

jan-phoenix-269396

Με μία εξαιρετικά τυχερή και αισιόδοξη σύνοδο ξεκινά η καινούργια εβδομάδα. Η Αφροδίτη, ο πλανήτης της αγάπης και του χρήματος, συναντά τον Δία, τον πλανήτη της τύχης, των ευκαιριών και της επέκτασης στην 7η μοίρα του Σκορπιού, ζώδιο που συνδέεται με τη λίμπιντο, το πάθος, την αναγέννηση και τα οικονομικά που σχετίζονται με τράπεζες, δανειακές υποχρεώσεις και δημόσιες οφειλές.

Έτσι, οι δύο ευεργέτες του ζωδιακού θα κάνουν ό,τι μπορούν για να δημιουργήσουν καινούργιους παθιασμένους έρωτες, να ανανεώσουν τους παλιούς αλλά και να τονώσουν οικονομικά ζητήματα. Είναι πολύ πιθανόν να προκύψουν καινούργια θετικά νομοσχέδια που θα ευνοούν τις οικονομικές οφειλές προς τρίτους όπως και να μας απασχολήσουν νομικά πλαίσια σχετικά με τη σεξουαλικότητα και τις ερωτικές επιλογές.

Ταύροι, Καρκίνοι, Παρθένοι, Σκορπιοί, Αιγόκεροι και Ιχθύες γεννημένοι από 25 ως 29 του ζωδίου σας και όσοι έχετε ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες από την 5η ως την 9η μοίρα αυτών των ζωδίων, κυνηγήστε ευκαιρίες ερωτικές και οικονομικές καθώς η τύχη θα είναι σύμμαχος σας! Ζυγοί, η Αφροδίτη είναι και δικός σας κυβερνήτης, οπότε εκμεταλλευτείτε το!

Την ίδια μέρα, βέβαια, ο Ερμής από την 11η μοίρα του Τοξότη σχηματίζει όψη τετραγώνου με τον Ποσειδώνα στην 11η μοίρα των Ιχθύων δημιουργώντας σύγχυση στη σκέψη και την επικοινωνία μας. Ο Ερμής στον Τοξότη είναι από τη φύση του αισιόδοξος, αλλά και αρκετά επιπόλαιος.

Η επιρροή του Ποσειδώνα θα μπερδέψει τη φαντασία με την πραγματικότητα και θα δώσει ψευδείς εικόνες ειδικά σε θέματα που σχετίζονται με τη δικαιοσύνη, το εξωτερικό, την ανώτερη παιδεία και το μεταναστευτικό. Είναι πολύ πιθανόν να μας απασχολήσουν Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης και Μεταφοράς κάνοντας δύσκολη την καθημερινότητα μας,

Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες γεννημένοι από 1η ως 4 του ζωδίου σας και όσοι έχετε ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες από την 10η ως την 14η μοίρα αυτών των ζωδίων μην δώσετε υπερβολικές υποσχέσεις που θα είναι δύσκολο να τις τηρήσετε και μην πιστεύετε εύκολα ό,τι σας τάζουν. Αποφύγετε τα "μεγάλα" λόγια και φανείτε προσεχτικοί εξετάζοντας όλες τις λεπτομέρειες σε συμφωνίες και υπογραφές.

Η Αφροδίτη συνεχίζοντας την πορεία της στις 16/11 θα φτάσει στην 11η μοίρα του Σκορπιού όπου και θα σχηματίσει ένα "θεϊκό" τρίγωνο με τον Ποσειδώνα που αυτή τη φορά θα μας δείξει το καλό του πρόσωπο.

Διαβάστε τη συνέχεια στο myhoroscope.gr