Τα ζώδια της εβδομάδας: Τι θα συμβεί από 4 έως 10/9;!

ζώδια + εβδομάδα

Θα μπορούσαμε να πούμε πως η πρώτη εβδομάδα του μήνα ξεκινάει με…άρνηση! Ο Ήλιος την Δευτέρα 4/10 από την 12η μοίρα της Παρθένου θα σχηματίσει αντίθεση με τον ανάδρομο Ποσειδώνα στην 12η μοίρα των Ιχθύων. Δεν θέλω λοιπόν! Δεν θέλω να επιστρέψω στην δουλειά, στην καθημερινότητα μου και στις υποχρεώσεις μου που με πιέζουν. (Παρθένος). Προτιμώ να ζήσω λίγο ακόμη το καλοκαιρινό μου όνειρο και τα ταξίδια, έστω και νοερά. (Ιχθείς).

Το αποτέλεσμα της αντίστασης στην επιστροφή της πεζής πραγματικότητας, είναι το αίσθημα της κόπωσης, της εξασθένησης και της απογοήτευσης καθώς και η αναζήτηση κάποιου τρόπου ώστε να παραμείνω… στον κόσμο μου.

Κι εδώ ελλοχεύει ο κίνδυνος μιας τεχνητής φυγής μέσω των καταχρήσεων, πράγμα που πρέπει οπωσδήποτε να αποφύγουμε. Θα μπορούσαμε να κλέψουμε λίγο ακόμα χρόνο για ξεκούραση και προσαρμογή ή να στραφούμε στην τέχνη και γενικά σε πράγματα που μας κάνουν να νοιώθουμε καλά.

Κι επειδή η πιθανότητα μιας εξαπάτησης και μιας ανέφικτης υπόσχεσης είναι επίσης υπαρκτή, καλό θα είναι να έχουμε το νου μας σε συμφωνίες και σχέδια… απατηλά για να μην πέσουμε απότομα από τα σύννεφα!

Αυτά γενικά θα πρέπει να τα προσέχουμε όλο το μήνα καθώς οι πλανήτες θα προχωρούν στην Παρθένο συναντώντας τον ονειρικό Ποσειδώνα μεγεθύνοντας τις συναισθηματικές μας ανάγκες και μετατρέποντας μας σε εύκολα….θύματα!

Μην ξεχνάμε πως όπου Ποσειδώνας κι ένα δάκρυ θα στάξει αλλά και ο καιρός δεν θα μείνει ανεπηρέαστος αφού και οι βροχούλες θα είναι… ασορτί με την διάθεση μας! Καλύτερη διέξοδος λοιπόν η καλλιτεχνική έκφραση που μπορεί να εκτονώσει τα συναισθηματικά μας ξεσπάσματα και που θα είναι και λίγο drama Queen!

Αυτό περισσότερο αφορά Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθείς που είναι γεννημένοι από 30 έως 5 του ζωδίου τους και όσους έχουν ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες από την 10η έως την 15η μοίρα αυτών των ζωδίων.

Αυτή ακριβώς η ομάδα των μεταβλητών θα επηρεαστεί και από την Πανσέληνο του μήνα που έρχεται να ολοκληρώσει και να τονίσει όλο αυτό το σκηνικό αφού συμβαίνει στον ίδιο άξονα Παρθένου – Ιχθύων στην 13.53′ μοίρα των ζωδίων την Τετάρτη 6/9.

Η Πανσέληνος αυτή βέβαια εκτός από τα εσώψυχα μας θα βγάλει στην επιφάνεια και θέματα εργασιακά, υγείας, παιδείας και μεταφορών αφού πολλές από τις υπάρχουσες συνθήκες θα επαναπροσδιοριστούν, ανέφικτες υποσχέσεις θα αθετηθούν αλλά και μια οσμή σκανδάλων θα αναδυθεί από σημαίνοντα πρόσωπα που μπορεί να βγουν στην επιφάνεια.

Το παρασκήνιο θα λειτουργεί έντονα όπως και οι κρυφές ενέργειες και συζητήσεις πίσω από κλειστές πόρτες. Θέματα ασύλων, μετανάστευσης και οτιδήποτε αφορά θάλασσα και υγρό στοιχείο θα τραβήξουν την προσοχή μας.

Ο Ήλιος στη συνέχεια στις 9/9 θα φτάσει στην 16η μοίρα της Παρθένου και θα σχηματίσει όψη τριγώνου με τον ανάδρομο Πλούτωνα στην 16η μοίρα του Αιγόκερω. Όψη δύναμης και θέλησης! Δύσκολοι στόχοι μπορούν να μπουν σε εφαρμογή όπως και καινούργια εργασιακά και επιχειρηματικά ξεκινήματα.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Myhoroscope.gr

(Photo by Ivan Dodig on Unsplash)