Τα ζώδια της εβδομάδας: Τι θα συμβεί από 5 έως 11/2

Τα ζώδια της εβδομάδας

Μια αρκετά λιτή εβδομάδα είναι αυτή αφού δεν συνοδεύεται από πολλές και δύσκολες όψεις. Ωστόσο, μην ξεχνάμε πως βρισκόμαστε εν μέσω εκλείψεων, κάτι που δημιουργεί τη σχετική ένταση και δρομολογεί γεγονότα.

7 Φεβρουαρίου

Αφροδίτη στην 25η μοίρα του Υδροχόου σε εξάγωνο με τον Ουρανό στην 25η μοίρα του Κριού
Βελτίωση των σχέσεων παντός είδους, προσωπικές, φιλικές, επαγγελματικές, ξαφνικές γνωριμίες και οικονομικές ευκαιρίες. Σύναψη καλών συμφωνιών και συνεργασιών ανάμεσα σε ομοϊδεάτες ενός συλλόγου ή μιας ομάδας. Ανάγκη για ελευθερία και πρωτοπορία.

Επηρεάζονται Κριοί, Δίδυμοι, Λέοντες, Ζυγοί, Τοξότες και Υδροχόοι γεννημένοι από 13 ως 17 του ζωδίου τους και όσοι έχουν ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες από την 23η ως την 27η μοίρα αυτών των ζωδίων.

Καλά ξαφνικά σε προσωπικά και οικονομικά. Μια καινούργια ιδιαίτερη σχέση μπορεί να προκύψει, ίσως ενταχθείτε σε κάποια συλλογική δραστηριότητα. Κέρδη που πιθανόν να μην τα περιμένετε. Όπως και να ‘χει έχετε τα μάτια σας ανοιχτά για να εκμεταλλευτείτε όλες τις ευκαιρίες κατάλληλα.

10 Φεβρουαρίου

Η Αφροδίτη εισέρχεται στο ζώδιο των Ιχθύων

Ο έρωτας και οι προσωπικές σχέσεις γίνονται πιο συναισθηματικές, ρομαντικές και ανιδιοτελής. Έντονη ανάγκη για βοήθεια και προσφορά. Άνθηση καλλιτεχνικών δρώμενων όπως και μεταφυσικών ενασχολήσεων. Οικονομική στήριξη σε αδύναμες ομάδες. Η Αφροδίτη του Αγίου ή του κορόιδου όπως αποκαλείται καθώς τα αγνά συναισθήματα μπορεί να γίνουν αντικείμενο εκμετάλλευσης παραβλέποντας το προσωπικό όφελος. Ο πλανήτης εκεί αποδίδει τα μέγιστα καθώς βρίσκεται στην έξαρση του.

Από αυτή τη θέση η Αφροδίτη αρχικά θα επηρεάσει Ταύρους, Διδύμους, Καρκίνους, Παρθένους, Σκορπιούς, Αιγόκερους και Ιχθύες των πρώτων ημερών και όσους έχουν ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες στις αρχικές μοίρες αυτών των ζωδίων.

Διάβασε τη συνέχεια στο Myhoroscope.gr