Τα ζώδια της εβδομάδας: Τι θα συμβεί από 12 έως 18/03;

ζώδια

Το πλανητικό τοπίο της εβδομάδας που ξεκίνησε

Η μετακίνηση των πλανητών στο ζώδιο του Κριού σε συνδυασμό με την είσοδο του Άρη στον Αιγόκερω συνθέτουν ένα δύσκολο και εκρηκτικό σκηνικό αφού θα σχηματίσουν σκληρές όψεις με τα δύο «βαριά» πυροβολικά του ζωδιακού τον Κρόνο και τον Πλούτωνα. Και βέβαια ο Ουρανός θα έχει τη δική του συμμετοχή κάνοντας τις καταστάσεις ανεξέλεγκτες.

Ας μην λύσουμε τώρα όλες μας τις διαφορές μια και μόνο η υπομονή και η ψυχραιμία θα σώσουν παντός είδους σχέσεις και θα βοηθήσουν να ξεπεράσουμε εμπόδια αλλά και απωθημένα που θα ξεπηδούν στην επιφάνεια σε ανύποπτο χρόνο. Ένα είδος ετοιμότητας σίγουρα είναι αναγκαίο.

13 Μαρτίου
Αφροδίτη στην 8η μοίρα του Κριού σε τετράγωνο με Κρόνο στην 8η μοίρα του Αιγόκερω

Σχέσεις και συνεργασίες στο στόχαστρο με μια ανίσχυρη Αφροδίτη σε σύγκρουση με έναν παντοδύναμο Κρόνο. Συναισθήματα καταπιέζονται καθώς αρνούμαστε, κυρίως από ανασφάλεια να τα εκδηλώσουμε, δείχνοντας το σκληρό και επικριτικό μας πρόσωπο απέναντι σε αγαπημένα πρόσωπα και συνεργάτες και έχοντας υπερβολικές απαιτήσεις.

Οι οικονομικές συναλλαγές εμποδίζονται καθώς ο φόβος της απώλειας και της ανεπάρκειας αφαιρεί κάθε διάθεση για ρίσκο και νέα ξεκινήματα. Χρήματα και συναισθήματα τα κρατάμε καλά «αποθηκευμένα» στην τσέπη μας και την καρδιά μας. Πολιτικά πρόσωπα κύρους ενδεχομένως να προβάλλουν δύσκολες οικονομικές εξελίξεις. Πιθανόν να ακούσουμε κάτι δύσκολο για μία γυναίκα από τον καλλιτεχνικό χώρο. Όψη ψυχρότητας και διάλυσης σχέσεων.

Επηρεάζονται Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι γεννημένοι από 26 ως 30 του ζωδίου τους και όσοι έχουν ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες από την 6η ως την 10η μοίρα αυτών των ζωδίων. Προστατέψτε σχέσεις με αγαπημένα πρόσωπα και συνεργάτες καθώς η παραμικρή διαφωνία μπορεί να δημιουργήσει  ανεπανόρθωτο ρήγμα. Αποφύγετε καινούργια οικονομικά και επιχειρηματικά ξεκινήματα. Δεν είναι καλή περίοδος για έναν γάμο ή για την δημιουργία  ενός συνεταιρισμού όπως και για αισθητικές επεμβάσεις και αγορά ειδών ομορφιάς. Διαφυλάξτε και την υγεία σας.

Διαβάστε τη συνέχεια στο myhoroscope.gr

 

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις όλα τα νέα μας