Τα ευχάριστα για την Αθηνά Οικονομάκου: Περιμένει το πρώτο της παιδί

Αθηνά Οικονομάκου

Άλλη μια διάσημη Ελληνίδα ετοιμάζεται να γίνει μανούλα! Ο λόγος για την Αθηνά Οικονομάκου, που σύμφωνα με το Peoplegreece, είναι έγκυος στο πρώτο της παιδί και διανύει τον 40 μήνα της εγκυμοσύνης της!

Η ηθοποιός είναι ζευγάρι με τον Φίλιππο Μιχόπουλο τα τελευταία περίπου 4 χρόνια και συζούν, ενώ φέτος το καλοκαίρι κυκλοφόρησε και η πληροφορία ότι της έχει γίνει ήδη η πρόταση γάμου και ότι ετοιμάζουν τον γάμο τους. Και μπορεί η ίδια να μην την έχει επιβεβαιώσει, αλλά πριν από λίγες μέρες δήλωνε στο Happy Day: «Είμαι πολύ καλά, πολύ ευτυχισμένη, πολύ ισορροπημένη, με ενδιαφέρει το μέλλον σε αυτή τη σχέση. Τώρα, είτε είναι ένας γάμος, είτε ένα παιδί, είμαι έτοιμη για ό,τι κι αν έρθει ως φυσική εξέλιξη. Ναι, το νιώθω ότι ο Φίλιππος είναι ο άντρας της ζωής μου, το ένιωσα πολύ νωρίς, και κάθε φορά με επιβεβαιώνει αυτός ο άνθρωπος για αυτή την επιλογή και απόφαση, σε κάθε στάδιο της ζωής μου!».

Και τώρα έρχεται η είδηση που τη θέλει να κυοφορεί το πρώτο της παιδάκι και να είναι και οι δυο πολύ ευτυχισμένοι. Μάλιστα, πολλοί θεωρούν ότι η φωτογραφία που η Αθηνά Οικονομάκου ανέβασε στο Instagram της, με τον σύντροφό της, λίγες ώρες πριν γίνει γνωστό το γεγονός επιβεβαιώνει την είδηση αφού στη λεζάντα γράφει: «Κάθε καλοκαίρι έχει τη δική του ιστορία, λένε, αλλά το δικό μου ήταν ένα από τα καλύτερα της ζωής μου».