Τα πιο ωραία καρέ που βρήκαμε στο Instagram

Καρέ +μαλλιά

To hair trend που ήρθε για να μείνει

Όταν στις αρχές του φθινοπώρου του 2017 ξεκίνησε να παρουσιάζεται το πρώτο κύμα "επιδημίας" των καρέ μαλλιών η κάθε γυναίκα το αντιμετώπισε διαφορετικά. Οι πιο τολμηρές το θεώρησαν αμέσως μία καλή ιδέα ανανέωσης και το δοκίμασαν, κάποιες από τις διστακτικές το δοκίμασαν στην πορεία και πείστηκαν, άλλες ακόμα δεν έχουν πειστεί, ενώ άλλες απλά αδιαφορούν και είναι ευχαριστημένες με το κούρεμα τους.

Η αλήθεια είναι πως νωρίς ή αργά, όποιες τόλμησαν να κάνουν την αλλαγή και να κόψουν την μακριά και θηλυκή τους "χαίτη" ως επί το πλείστον, δεν το μετάνιωσαν. Η ανανέωση και το στιλ που τους προσέφερε ένα απλό κούρεμα τις έκανε να αναρωτιούνται γιατί δεν το είχαν κάνει νωρίτερα.

Τα καρέ μαλλιά έχουν υιοθετηθεί ως το απόλυτο hair trend για το 2017 και 2018 με πολλές διάσημες, fashion bloggers αλλά και γνωστές μας να το δοκιμάζουν με επιτυχία. Είτε είναι μακρύ καρέ, είτε στην αρχή του λαιμού ή κοντό, αυτό το κούρεμα είναι μία καλή επιλογή εάν θέλεις να δώσεις μία νέα πνοή στα μαλλιά και την εμφάνιση σου.

Εμείς ψάξαμε στο Instagram και βρήκαμε τα ωραιότερα και πιο στιλάτα καρέ που έχουν οι fashion bloggers και σου τα παρουσιάζουμε για να πάρεις ιδέες και ίσως... το βήμα για ένα νέο κούρεμα!

Pepa Mack

Alicia Roddy

Nina Urgell Cloquell 

View this post on Instagram

Primavera in winter.

A post shared by Nina Urgell Cloquell (@ninauc) on

Olivia Faeh

View this post on Instagram

Love the kid in the back

A post shared by Olivia (@oliviafaeh) on

Stephanie Weizman

Rianne Meijer

View this post on Instagram

Moments ❤️

A post shared by RIANNE MEIJER (@rianne.meijer) on