Τα αστρολογικά tips της ημέρας(7/11): Mην αφήνεις πολλές καταστάσεις στην τύχη τους


Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας

Σήμερα πρέπει να πάρεις κάποιες καταστάσεις στα χέρια σου και να μην επιτρέψεις στην ημέρα να σε πάει όπου εκείνη θέλει.

Κριέ, η Αφροδίτη για σένα που είσαι σε σχέση αυτές τις μέρες θα σου δώσει πολλές χαρές καθώς το αγαπημένο σου πρόσωπο θα σου εκφράσει τα δυνατά του αισθήματα και η σκέψη της εξέλιξης της σχέσης σας θα είναι κυρίαρχη στο μυαλό σου. Θα ζήσεις δυνατές και φλογερές στιγμές με το ταίρι σου κι αυτό θα σε κάνει να ενθουσιαστείς ακόμα περισσότερο για την πορεία της ζωής σου και τα όνειρα που γεννιούνται μέσα σου.

Ταύρε, εσύ που είσαι ακόμα μόνος στα μονοπάτια της ζωής μην αγχώνεσαι καθώς από τη στιγμή που ξέρεις τι θες από τη ζωή σου και το πρόσωπο που θες να έχεις πλάι σου η Αφροδίτη πολύ σύντομα θα σε ανταμείψει με την παρουσία μιας πολύ ξεχωριστής παρουσίας που οσονούπω πλησιάζει στην πόρτα της καρδιάς σου.

Δίδυμε, αυτή την περίοδο βλέπεις πως κάποια πράγματα και απόψεις σε απομακρύνουν από το ταίρι σου, δε χρειάζεται να διατηρήσεις την απογοήτευση μέσα σου, τα πράγματα είναι πολύ πιο απλά αν θες να κρατήσεις στη ζωή σου το πρόσωπο αυτό, μια συζήτηση μαζί του θα είναι ο καλύτερος δρόμος για να προχωρήσεις στο μαζί ή στο χώρια. Να θυμάσαι ότι σε όλα τα ζευγάρια υπάρχουν κρίσεις και διαφωνίες, ωστόσο αυτό δε σημαίνει πως η λύση είναι η ρήξη, είναι αντιθέτως η κατανόηση και ο διάλογος.

Καρκίνε, η σκέψη ενός ταξιδιού, μιας μικρής απόδρασης από την καθημερινότητα και τη ρουτίνα θα σε φέρει πιο κοντά στο αγαπημένο σου ταίρι καθώς η ανάγκη να βρεθείτε πιο κοντά είναι κοινή.

Λέοντα, εσύ που είσαι ακόμα μόνος δεν είναι απίθανο την εβδομάδα αυτή να συναντήσεις αυτό το πρόσωπο που επιθυμείς να πάρει θέση στην καρδιά σου. Είσαι πολύ κοντά στην επίτευξη του πιο σημαντικού ονείρου της ζωής σου.

Παρθένε, εσύ που είσαι ελεύθερος και δηλώνεις μόνος δεν είναι λίγες οι φορές που πιάνεις τον εαυτό σου να σκέφτεται ένα πρόσωπο του παρελθόντος, δεν έχεις ακόμα αφήσει πίσω σου το πρόσωπο αυτό και πολλές φορές νιώθεις πως θες να γυρίσεις και πάλι κοντά του. Ίσως είναι προτιμότερο να κοιτάξεις μπροστά και να δεις ότι υπάρχουν πολλά κι ενδιαφέροντα πρόσωπα που εκδηλώνουν τη συμπάθειά τους για σένα. Καλό είναι να ανοίξεις τα μάτια σου και να τραβήξεις γραμμές διαχωριστικές από το χθες.

Ζυγέ, εσύ που είσαι σε σχέση αυτή την εβδομάδα τα αισθηματικά σου θα κυλήσουν με εύνοια σε επίπεδο συζήτησης και στην ανταπόκριση που θα έχεις από το ταίρι σου. Ένα ταξίδι που πολύ θα ήθελες πολύ να κάνεις με το ταίρι σου είναι πολύ πιθανό να αναβληθεί αλλά μη στεναχωριέσαι γιατί και χωρίς αυτό η σχέση σου θα είναι γεμάτη από τρυφερές και ρομαντικές στιγμές.

Σκορπιέ, εσύ που είσαι σε σχέση θα περάσεις ένα πολύ όμορφο διάστημα κατά την εβδομάδα αυτή και θα χαρείς με το ταίρι σου τρυφερές και ζεστές στιγμές. Θα ανανεώσετε τη σχέση σας με νέα όνειρα και σχέδια για την κοινή σας ζωή κι αυτό θα σε κάνει να είσαι ακόμα πιο ερωτικός και δοτικός.

Τοξότη, εσύ που είσαι μόνος, είναι όντως δύσκολο να το διαχειριστείς κάποιες στιγμές, ωστόσο η Αφροδίτη έχει άλλα σχέδια για σένα και τους μοναχικούς σου περιπάτους αφού πολύ σύντομα θα νιώσεις τα βέλη της να σε ''καρφώνουν''. Ένας νέος έρωτας έρχεται στη ζωή σου, καλώς να τον δεχτείς λοιπόν.

Αιγόκερε, έχεις κάθε λόγο λοιπόν να παρουσιάσεις το αγαπημένο σου πρόσωπο και να επισημοποιήσεις τη σχέση σου, αφού η καρδιά σου σε έχει οδηγήσει στο σωστό δρόμο. Εσύ που είσαι ακόμα ελεύθερος, μια συνάντηση με ένα πρόσωπο από το παρελθόν θα σε συναρπάσει και θα ταράξει το είναι σου καθώς η παρουσία του θα σε γεμίσει όνειρα και επιθυμίες.

Υδροχόε, η σχέση σου αυτή την εβδομάδα θα κυλήσει ήρεμα κι αρμονικά. Θα κάνεις κοινά πράγματα με το ταίρι σου, θα μοιραστείς όμορφες στιγμές και αυτός είναι ένας υπέροχος λόγος για να σε κάνει να χαμογελάσεις και να νιώσεις ικανοποίηση και ευτυχία. Η σχέση σου βαδίζει στο δρόμο που θες και πληροί όλες τις προϋποθέσεις για να προχωρήσεις σε πιο κάτω βήματα.

Ιχθύ, όλα στη σχέση σου φαίνεται πως την εβδομάδα αυτή θα κυλήσουν όμορφα και αρμονικά, καθώς το ταίρι σου είναι δίπλα σου και τα συναισθήματα που τρέφει για σένα είναι αληθινά και ειλικρινή. Πρέπει να νιώθεις ιδιαίτερα τυχερός που στη ζωή σου έχεις αυτό τον άνθρωπο δίπλα σου, γι΄ αυτό φρόντισε να τον προσέχεις και να εκτιμάς κάθε στιγμή την αγάπη και την αφοσίωσή του.

 

Πηγή: Myastro.gr

 Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις όλα τα νέα μας