Τα αστρολογικά tips της ημέρας (11/4): Όλα θα πάνε καλά στο τέλος!


Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας. Τι θα συμβεί σε κάθε ζώδιο;

Κριέ, όλοι γνωρίζουν ότι έχεις καρδιά από χρυσάφι και ότι κάνεις τα πάντα για αυτούς που αγαπάς, σήμερα όμως αφιέρωσε την ημέρα στον εαυτό σου.

Ταύρε, λατρεύεις την αυθόρμητη πλευρά της ζωής και αυτό γίνεται ακόμα πιο έντονο όταν βρίσκεις άτομα να συμβαδίζουν τον αυθορμητισμό σου. Σήμερα θα γνωρίσεις πολλά τέτοια άτομα και δεν θα βαρεθείς καθόλου.

Δίδυμε,  προτιμάς να κρατάς το στόμα σου κλειστό παρά να πεις αυτό που ξέρεις και να διευκολύνεις τον άλλο, γι' αυτό και ποτέ δεν ήσουν θαυμάστρια των συναισθηματικών συζητήσεων.

Καρκίνε, ό,τι αφορά τις σχέσεις εξ αποστάσεως δεν σε ενδιαφέρει και δεν τα πηγαίνεις καλά με αυτές , ίσως ένα άτομο στη ζωή σου σε κάνει να αναθεωρήσεις.

Λέοντα, μην σε ανησυχεί τόσο αυτή η συζήτηση που θέλεις να κάνεις με το αφεντικό σου, πιθανότατα να γνωρίζει ήδη για τι θέλεις να του μιλήσεις.

Παρθένε, όλοι φαίνονται να είναι ερωτευμένοι εκτός από εσένα. Έχε υπομονή και σκέψου μήπως πρέπει να βάλεις λίγο νερό στο κρασί σου.

Ζυγέ, κάποιος σε έχει κάνει να τον σκέφτεσαι συνέχεια και να χαμογελάς κάθε φορά που κοιτάς το τηλέφωνο σου. Μην βιαστείς να πεις τα νέα σε όλο τον κόσμο, κρατήσου μέχρι να δεις που πάει.

Σκορπιέ, εδώ και καιρό προσπαθείς να αποφασίσεις εάν στην κατάσταση που βρίσκεσαι είναι σωστότερο να σιωπήσεις ή να μιλήσεις, προσπάθησε να μην κάνεις κάτι παρορμητικά.

Τοξότη, παρόλο που είσαι συνήθως πολύ ντροπαλή κάποιες φορές αισθάνεσαι την ανάγκη να αφεθείς και να πεις αυτό που πραγματικά σκέφτεσαι, σήμερα είναι μια καλή ευκαιρία για να το κάνεις.

Αιγόκερε, είσαι έτοιμη να ξεκινήσεις την παράσταση σου όμως ο ενθουσιασμός σου επηρεάζει έναν από τους κοντινούς σου φίλους, συζήτησε το μαζί του.

Υδροχόε, εάν πιστεύεις ότι η χθεσινή μέρα ήταν μαγευτική και ονειρεμένη προετοιμάσου για την σημερινή ημέρα γιατί προβλέπεται να είναι ακόμα καλύτερη.

Ιχθύ, δεν είναι του τύπου σου να ονειροπολείς κυρίως βασίζεσαι στη λογική σου, σήμερα κάνε μία εξαίρεση και δες που θα σε οδηγήσουν οι σκέψεις σου.

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις όλα τα νέα μας