Τα αστρολογικά tips της ημέρας (12/4): Σταμάτα να σκέφτεσαι τόσο και ξεκίνα να νιώθεις


Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας. Τι θα συμβεί σε κάθε ζώδιο;

Κριέ, γνωρίζεις ότι εάν μπλεχτούν τα χρήματα με τον έρωτα το αποτέλεσμα δεν θα είναι καλό, έχε αυτό στο μυαλό σου τις επόμενες ημέρες.

Ταύρε, η ζωή δεν είναι ένας διαγωνισμός δημοτικότητας, όμως με τους τόσους νέους φίλους που φαίνεται να απέκτησες εάν υπήρχε σίγουρα θα κέρδιζες.

Δίδυμε, αυτές τις ημέρες θέλεις να ψωνίσεις και να καλύψεις όλες τις ανάγκες που πιστεύεις ότι έχεις. Ξόδεψε τα χρήματα σου φειδωλά και με σκέψη.

Καρκίνε, μην εμμένεις στη λίστα με τα μέρη που ήθελες να επισκεφθείς, έχεις αλλάξει και πρέπει ίσως να αλλάξεις και τη λίστα.

Λέοντα, ενώ φαίνεται οι τριγύρω σου να χάνουν τα λογικά τους με τις εξελίξεις που συμβαίνουν , εσύ καταφέρνεις να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου.

Παρθένε, εάν ψάχνεις για ένα είδος έμπνευσης σήμερα είναι η μέρα που περίμενες. Σίγουρα δεν θα είναι όπως την είχες φανταστεί.

Ζυγέ, γνωρίζεις ότι πρέπει να έχεις τους φίλους σου κοντά και τους εχθρούς σου ακόμα πιο κοντά και παρόλο που δεν κάνεις εσύ εχθρούς φαίνεται να σε επιλέγουν αυτοί.

Σκορπιέ, τα ενεργειακά σου επίπεδα έχουν πέσει λίγο αυτές τις ημέρες, ετοιμάσου να αρχίσεις να κινείσαι ξανά προς αυτά που γνώριζες από σήμερα.

Τοξότη,  η ευαισθησία σου πολλές φορές μεταφράζεται ως κάτι αρνητικό, προσπάθησε να καταλάβεις ότι σημαίνει επίσης ότι είσαι σε απόλυτη σύνδεση με τον κόσμο.

Αιγόκερε, η γοητεία σου κλονίζεται σήμερα λόγω της αυστηρότητας που έχεις. Προσπάθησε να ξεχαστείς και δείξε τον αληθινό σου εαυτό.

Υδροχόε, η ικανότητα σου να σκέφτεσαι έξω από το τετράγωνο είναι αρκετά εντυπωσιακή, σήμερα θα εντυπωσιάσεις και με την ικανότητα σου να εκφράζεις με πάθος τις ιδέες σου.

Ιχθύ,  προσπάθησε να ρίξεις τους τόνους σου και θέσε τα όρια σου πριν κάνεις κάποια κίνηση.

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις όλα τα νέα μας