Τα αστρολογικά tips της ημέρας (11/5) : Μην αφήσεις εξωγενείς παράγοντες να επηρεάσουν τη διάθεση σου


Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας. Τι θα συμβεί σε κάθε ζώδιο;

Σήμερα μπορεί να εμφανιστεί η σωματική και η ψυχική κούραση που έχετε όλη την εβδομάδα, κάνετε υπομονή γιατί το Σαββατοκύριακο θα σας ανταμείψει.

Κριέ, οι καλύτερες ημέρες θα είναι στο ξεκίνημα της εβδομάδας που η Σελήνη στο ζώδιο σου ανάβει φωτιά και αυξάνει την λίμπιντο. Ο συμβιβασμός ίσως να μην ανήκει στο λεξιλόγιό σου, αλλά τις ημέρες αυτές είναι απαραίτητος για να διατηρήσεις τις ισορροπίες. Άκου αυτό που έχει να σου πει το ταίρι σου και μην μπαίνεις σε θέση άμυνας από εγωισμό.

Ταύρε, αν καταφέρεις να υποτάξεις το πνεύμα αντιλογίας που κρύβεις μέσα σου το πλανητικό σκηνικό σε βοηθάει να τα βρεις με τον σύντροφό σου και να νιώσεις συναισθηματική πληρότητα, ακόμη και εσύ που δεν βρίσκεσαι ακόμη σε μια σχέση.

Δίδυμε, η εβδομάδα ξεκινάει γλυκά, ήπια και κάπως ντροπαλά. Η Αφροδίτη που παραμένει στον Σκορπιό σε εμπνέει να πλησιάσεις το ταίρι σου με ευαισθησία. Μπορείτε να πάτε μαζί κινηματογράφο, θέατρο και να το απολαύσετε ιδιαιτέρως.

Καρκίνε, η αισθηματική σου ζωή επηρεάζεται από την γενικότερη ψυχολογία σου η οποία φαίνεται ότι δεν περνάει από περιπετειώδεις καταστάσεις. Η διαίσθησή σου οξύνεται και σε βοηθάει να αντιληφθείς πράγματα εντός της σχέσης που ίσως μέχρι τώρα δεν κατάφερνες να δεις.

Λέοντα, η Αφροδίτη παραμένει στο ζώδιό του Σκορπιού, φίλε Λέων, μια θέση που ευνοεί ιδιαιτέρως τις σχέσεις σου, ειδικά σε αισθηματικό επίπεδο. Μπορείς να ανοιχθείς στο άλλο σου μισό και να του μιλήσεις για συναισθήματα και σκέψεις.

Παρθένε, θα μπορέσεις να περάσεις όμορφες στιγμές με το ταίρι σου και ειδικά στο τέλος της εβδομάδας. Μετά από ημέρες γεμάτες απαιτήσεις και υποχρεώσεις λόγω της Πανσελήνου που πραγματοποιείται στον Κριό στις 25 θα έχεις τη δυνατότητα να βρεις την γαλήνη στο πλευρό του αγαπημένου σου.

Ζυγέ, η αισθηματική σου ζωή επηρεάζεται καθοριστικά από τον κυβερνήτη σου –Αφροδίτη- που βρίσκεται στον Σκορπιό αυτήν την περίοδο. Η σχέση σου αποκτάει αντοχή, ενώ εκφράζεις μια τάση για υπεροχή και επιβολή στο άλλο σου μισό.

Σκορπιέ, αυτήν την εβδομάδα με το συνδυασμό της Πανσελήνου που λαμβάνει χώρα στον Κριό στις 25 και της Αφροδίτης που παραμένει στο ζώδιο σου είναι πολύ πιθανό να πάρεις τώρα μια σημαντική απόφαση που θα σε κάνει να αφήσεις πίσω σου παλιές καταστάσεις σχετικά με την πορεία της αισθηματικής σου ζωής.

Τοξότη, ο Ήλιος πραγματοποιεί τρίγωνο με τον Άρη στις 28 και η όψη αυτή σου φτιάχνει την διάθεση με τον καλύτερο τρόπο αγαπητέ Τοξότη. Από την ημέρα αυτή και μετά μπορείς να περάσεις καλά, να χαμογελάσεις, να ανοιχθείς και να διασκεδάσεις με το άλλο σου μισό.

Αιγόκερε, στα αισθηματικά η εβδομάδα αναμένεται να κυλήσει ήρεμα, σχεδόν νωχελικά. Η διάθεσή σου είναι καλή, αλλά χωρίς να χαρακτηρίζεται από εξάρσεις. Δεν έχεις ανάγκη από έντονο συναίσθημα. Προτιμάς τις ήρεμες ενασχολήσεις με το άλλο σου μισό.

Υδροχόε, θα έχεις την ευκαιρία να περάσεις στιγμές πάθους και ορμητικότητας από την Πέμπτη και μετά. Με την Αφροδίτη να παραμένει στον Σκορπιό έχεις την ανάγκη να εκφράσεις την καταπιεσμένη σου σεξουαλικότητα.

Ιχθύ, αξιοποίησε το τελείωμα της εβδομάδας για να αναπτερώσεις την σχέση σου. Η όψη του Ήλιου με τον Άρη στις 28 σε κάνει ευαίσθητο, δοτικό και σε ωθεί σε πράξεις εκδήλωσης της αγάπης σου.

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις όλα τα νέα μας