Τα αστρολογικά tips της ημέρας (10/1): Μην ξεχνάς τον εαυτό σου


Κριέ, ο εαυτός σου σου δίνει σημάδια που εσύ αγνοείς, προσπάθησε να συγκεντρωθείς στο τώρα και σε αυτό που έχεις μπροστά σου.

Ταύρε, κανείς δεν μπορεί να απολαύσει τις επίγειες χαρές όσο εσύ, και ειδικά σήμερα οι αισθήσεις σου είναι όλες ενεργοποιημένες, απόλαυσε τη μέρα.

Δίδυμε, κάποιος προσπαθεί να εμπλακεί στα επαγγελματικά σου, ίσως χρειαστεί να κάνεις κάτι που δεν θα έκανες υπό άλλες συνθήκες.

Καρκίνε, ετοιμάζεις ένα μεγάλο event και το μόνο σίγουρο είναι ότι θα είναι μεγάλη επιτυχία ειδικά εφόσον το διοργανώνεις εσύ..

Λέοντα, αυτό που εσύ πίστευες πως είναι ατυχία ίσως είναι ένα από τα καλύτερα πράγματα που σου συνέβησαν παρόλο που συνέβη σε πολύ κακή χρονική στιγμή.

Παρθένε, η ανάγκη σου για περιπέτεια σε κάνει να ξεπερνάς τα όρια σου, σήμερα προσπάθησε να θυμηθείς την παλιά σου ρουτίνα και ποια είσαι.

Ζυγέ, είσαι αρκετά ευερέθιστη σε ό,τι αφορά τα προσωπικά σου ζητήματα και γι' αυτό τα μοιράζεσαι με συγκεκριμένους ανθρώπους, σήμερα προσπάθησε να ακούσεις και τι έχουν οι άλλοι να σου πουν.

Σκορπιέ, προσπάθησε να κάνεις πιο ενδιαφέρουσα την κοινωνική σου ζωή ώστε να σε κάνει να νιώθεις καλά. Πρέπει να βρεις ένα τρόπο να επωφεληθείς από όλες σου τις συναναστροφές, μικρές ή μεγάλες.

Τοξότη, όσο η δουλειά αυξάνεται τόσο πιέζεσαι ώστε να την φέρεις εις πέρας. Μην ξεχνάς ότι αυτό σε κάνει ένα υπεύθυνο άτομο που κρατάει το λόγο του.

Αιγόκερε, είναι γνωστό ότι είσαι εργασιομανής και λατρεύεις τη δουλειά και τη δημιουργικότητα ακόμα και εάν τα αποτελέσματα δεν είναι άμεσα εμφανή. Έχε στο νου σου ότι η επιτυχία δεν αργεί να φανεί.

Υδροχόε, ξέρεις πολύ καλά ότι τα λόγια που είπες πρέπει να τα υποστηρίξεις με πράξεις και η σημερινή ημέρα σε βοηθάει να αποδείξεις όλα αυτά που θέλεις.

Ιχθύ, η διάθεση σου λειτουργεί υπέρ σου παρόλο που προτεραιότητα σου σήμερα είναι το να βοηθήσεις τους άλλους. Προσπάθησε ενώ βοηθάς τους άλλους να μην ξεχάσεις τον εαυτό σου.