Τα αστρολογικά tips της ημέρας (4/4): Αυτές τις ημέρες θα έρθεις κοντά με τους φίλους σου


Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας. Τι θα συμβεί σε κάθε ζώδιο;

Κριέ, σταμάτα να φαντάζεσαι πως θα μπορούσαν να έχουν εξελιχθεί τα πράγματα υπό άλλες συνθήκες, και προσπάθησε να προσαρμοστείς και να αποδεχθείς το πως έγιναν.

Ταύρε, παρατήρησε τη διάθεση σου και την ψυχολογική σου κατάσταση, και προσπάθησε να καταλάβεις από που προέρχονται τα αρνητικά σου συναισθήματα.

Δίδυμε, όπως συνήθως ψάχνεις την αλήθεια και δεν συμβιβάζεσαι με τίποτα λιγότερο, έχε όμως στο μυαλό σου ότι η αλήθεια είναι υποκειμενική.

Καρκίνε,  ένα κοντινό σου πρόσωπο λέει λεπτομέρειες της ζωής σου σε άτομα που δεν γνωρίζεις και αυτό σε ενοχλεί καιρό. Προσέγγισε τον και εξήγησε του διπλωματικά τη θέση σου.

Λέοντα,  αυτή τη στιγμή μπορείς να πραγματοποιήσεις το οτιδήποτε αρκεί να παραμείνεις συγκεντρωμένη. Αυτό περιλαμβάνει οικονομικά αλλά και επαγγελματικά ζητήματα.

Παρθένε, σκέφτεσαι καιρό να οργανώσεις ένα πάρτι ή δείπνο για τους αγαπημένους σου φίλους, αυτή η περίοδος είναι η καταλληλότερη καθώς σε λίγες μέρες πρόκειται να έχεις μεγάλο φόρτο εργασίας.

Ζυγέ, ένα προσωπικό σου θέμα το οποίο σε έχει ταλαιπωρήσει αρκετά πρόκειται να έχει αίσιο τέλος. Σήμερα θα εκπλαγείς ευχάριστα από το πώς μπορούν να αλλάξουν τα πράγματα.

Σκορπιέ, ίσως πρέπει να κανονίσεις τις οικονομικές σου εκκρεμότητες, οι οποίες σε απασχολούν εδώ και πολύ καιρό ώστε να καταφέρεις να κάνεις το επόμενο βήμα.

Τοξότη, είσαι σε μία περίοδο της ζωής σου που όλα αλλάζουν και νέες ευκαιρίες παρουσιάζονται, φρόντισε να το απολαύσεις και να μην φοβηθείς την αλλαγή.

Αιγόκερε, σίγουρα θα σε ανακουφίσει αρκετά το να κάνεις μία λίστα με όλα αυτά που σκέφτεσαι ό,τι θέλεις να κάνεις, το να τα δεις γραμμένα θα σου μειώσει το άγχος αλλά και το μπέρδεμα στο μυαλό σου.

Υδροχόε, είσαι σε πολύ καλή διάθεση και αυτό φαίνεται και στον τρόπο που αντιμετωπίζεις τους τριγύρω σου. Φρόντισε να το εκμεταλλευτείς για να πεις στους υφιστάμενους σου αυτά που θέλεις τόσο καιρό.

Ιχθύ, φρόντισε το σώμα σου ώστε και αυτό να κάνει το ίδιο σε εσένα. Προσπάθησε να παρατηρήσεις εάν η κακή σου διάθεση οφείλεται στην έλλειψη ύπνου των τελευταίων ημερών.

Κάνε like στη σελίδα μας στο Facebook για να μαθαίνεις όλα τα νέα μας